Celebrity

15. září 2023 12:01

Kisa Císařová

Anička Slováčková už se nepodceňuje, ale pořád má spoustu strachů. Bojí se stát mámou

30+ Otázek Anna Julie Slováčková

V životě velké části žen se dříve či později dostaví touha přivést na svět potomka a stát se maminkou. Po prvotním nadšení se ale také často v mysli mnohých vyrojí otázky, jak náročná mateřská role asi bude. Obavy v této oblasti se teď nebála otevřeně přiznat i Anna Julie Slováčková (28). A mladá zpěvačka zašla ještě dál.

„Obávám se toho, že selžu jako máma a že nějakým způsobem ublížím svému dítěti,“ otevřela se pro některé velmi překvapivě Anička Slováčková v pořadu 30+ Otázek. Aby se se svými strachy vyrovnala, rozhodla se zpěvačka o nich nejen mluvit, ale hlavně zpívat. A příležitost k tomu si vytvořila novým albem s názvem Osudová, jehož křest chystá na 4. října.

„Jsem docela čuně, zároveň jsem velice citlivá duše a taky mám spoustu strachů, které se bojím říct nahlas, a tak o nich zpívám,“ odpověděla Anička na dotaz moderátorky Kisy Císařové, co o ní nejspíš lidé nevědí, ale díky novému albu se to dozvědí. Zpěvačka se v rozhovoru rozpovídala i o temných dobách, kdy samu sebe neměla ráda.

Podceňování sebe sama zlomila až rakovina

„Dospívání dělalo svoje a k tomu taky nějaké psychické problémy. Hodně jsem se podceňovala, nevěřila jsem si a nemyslela jsem si o sobě nic moc dobrého. Což už teď naštěstí snad umím překonat,“ svěřila Anička dobrou zprávu.

Podívejte se také na tento rozhovor: Emma Smetana půjde na kurz k jeptišce. Zařídil jí ho partner Jordan Haj

A jak se jí složité období podařilo zvládnout a nechat ho za sebou v minulosti? „Bohužel tomu musela pomoct až hodně špatná zkušenost, kterou byla vážná nemoc. Ta mi otevřela oči, jelikož mi řekla, že moje tělo je naprosto neuvěřitelný zázrak, který vždycky bude stát při mně na rozdíl od jiných. A nikdy mě nezklame. V ten moment jsem si uvědomila, že mu to vracím hodně špatně a měla bych se trošku polepšit,“ vysvětlila Anička, jakou transformací prošla poté, co musela svést boj se zákeřnou rakovinou prsu. Ve zpěvaččině případě tedy došlo plnohodnotně k naplnění rčení, že všechno zlé je i k něčemu dobré.

Velký sen Aničky Slováčkové

V pořadu 30+ Otázek, který si můžete pustit v úvodu článku, se ale probírala samozřejmě i veselejší témata. Třeba Aniččino dospívání, kdy ji ještě naplno neživila muzika, ale vydělávala si peníze brigádničením v barech. „Dalo mi to spoustu zajímavých zkušeností s lidmi, protože je hodně těch, kteří si tam jdou vyplakat srdíčka. A taky mi to dalo hodně trpělivosti,“ prozradila s úsměvem dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka, která má velký sen, a sice by si ráda hudbou vydělala na vlastní bistro. V rozhovoru prozradila, jak by se podnik jmenoval.

Mimochodem tušíte, co Anička uvaří, když se chce před někým předvést? Variant má tahle vynikající kuchařka několik a zajímavý je i klíč, podle jakého při výběru postupuje. A exkluzivně vám ve videu Anička ukáže i své nejnovější tetování!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.