Celebrity

8. září 2023 16:08

Kisa Císařová

Emma Smetana půjde na kurz k jeptišce. Zařídil jí ho partner Jordan Haj

30+ Otázek Emma Smetana

Poslat partnerku a matku svých dvou dětí k jeptišce zní jednoznačně jako velmi svérázný počin. Ovšem přesně tohle udělal Jordan Haj (34) své milované Emmě Smetana (35). A překvapivě to souvisí s její rolí v novém seriálu Eliška a Damián.

První díl seriálu Eliška a Damián si samozřejmě nenechal ujít ani životní partner představitelky hlavní role Elišky, Jordan Haj. A co na něj podle Emmy Smetana řekl? „Můj muž Jordi má radost z toho, že jsem se podle něj neznemožnila,“ prozradila v pořadu 30+ Otázek Emma.

A jelikož byl hereččin muž z prvního dílu nadšený, následovala za něj originální odměna. „Jako dárek mi pořídil kurzy italštiny s jednou italskou jeptiškou žijící v Praze. Takže se budu chodit znovu vzdělávat v novém jazyce,“ svěřila moderátorce pořadu Kise Císařové drobná blondýnka, která kromě rodné češtiny hovoří plynně francouzsky, německy a anglicky. Protože názorů na první díl seriálu Eliška a Damián se po jeho odvysílání hromadí skutečně nepřeberné množství, bylo jedině fér, aby v pořadu dostala prostor vyjádřit se k němu i představitelka sympatické dědičky marmeládovny.

Mohlo by vás zajímat: Jordan Haj přiznal boj s úzkostí, způsobila ji alopecie. Musel sáhnout po antidepresivech

„Jsem nadšená! Jsem nadšená z toho, že to kolektivní úsilí a nadšení se promítá i do výsledku. A přijde mi to skvělé. Doopravdy,“ odpověděla s upřímným úsměvem Emma. Kromě toho, že mají s Jordanem společný vkus a názor na seriálovou tvorbu, jsou s Emmou také naprosto sehraní, pokud jde o společnou práci, vystupování a především o výchovu jejich dvou dcer Lenon Marlen (6) a Ariel Avy (2).

Výchova jim dává zabrat

A právě výchova je podle Emmy zároveň i tou nejnáročnější životní disciplínou. „Protože se nám narodily dvě naprosto svobodné bytosti, které jsou dost nevychovatelné, tak je nejnáročnější smířit se s tím, že naším rodičovským úkolem je jenom co nejmíň škodit,“ prozradila svůj pohled na rodičovství Emma, se kterou ho naštěstí pro blaho rodiny sdílí i pyšný tatínek Jordan. Přesto se ale moderátorka pořadu 30+ Otázek nebála položit zvídavý dotaz, jestli Emma s Jordanem zakusili v průběhu dlouholetého vztahu opravdu vážnou krizi.

Přečtěte si také: Práce jim ruší soukromí. Rutinu okolo dětí Emmy Smetany a Jordana Haje pokrývají chůvy

„Opravdu vážnou krizi si představuji jako něco, co už je obtížně překonatelné. A to asi nenastalo. Ale jsme spolu teprve patnáct let, takže co není, může být,“ zažertovala modrooká kráska. Vidí Emma v Jordanovi dodnes jako při jejich prvním vzájemném setkání Aladina? Co je podle Emmy zásadní, aby partnerství fungovalo? I na to odpověděla ve videorozhovoru v úvodu článku. A mimochodem, co si podle Emmy o ní veřejnost myslí a není to pravda? A jaká je Emma doopravdy? I na to hudebnice a herečka dala velmi svérázné odpovědi. A vždy distingovaná vystudovaná politoložka se při tom nebála sáhnout k použití sprostého slova.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.