Celebrity

8. září 2023 16:08

Kisa Císařová

Emma Smetana půjde na kurz k jeptišce. Zařídil jí ho partner Jordan Haj

30+ Otázek Emma Smetana

Poslat partnerku a matku svých dvou dětí k jeptišce zní jednoznačně jako velmi svérázný počin. Ovšem přesně tohle udělal Jordan Haj (34) své milované Emmě Smetana (35). A překvapivě to souvisí s její rolí v novém seriálu Eliška a Damián.

První díl seriálu Eliška a Damián si samozřejmě nenechal ujít ani životní partner představitelky hlavní role Elišky, Jordan Haj. A co na něj podle Emmy Smetana řekl? „Můj muž Jordi má radost z toho, že jsem se podle něj neznemožnila,“ prozradila v pořadu 30+ Otázek Emma.

A jelikož byl hereččin muž z prvního dílu nadšený, následovala za něj originální odměna. „Jako dárek mi pořídil kurzy italštiny s jednou italskou jeptiškou žijící v Praze. Takže se budu chodit znovu vzdělávat v novém jazyce,“ svěřila moderátorce pořadu Kise Císařové drobná blondýnka, která kromě rodné češtiny hovoří plynně francouzsky, německy a anglicky. Protože názorů na první díl seriálu Eliška a Damián se po jeho odvysílání hromadí skutečně nepřeberné množství, bylo jedině fér, aby v pořadu dostala prostor vyjádřit se k němu i představitelka sympatické dědičky marmeládovny.

Mohlo by vás zajímat: Jordan Haj přiznal boj s úzkostí, způsobila ji alopecie. Musel sáhnout po antidepresivech

„Jsem nadšená! Jsem nadšená z toho, že to kolektivní úsilí a nadšení se promítá i do výsledku. A přijde mi to skvělé. Doopravdy,“ odpověděla s upřímným úsměvem Emma. Kromě toho, že mají s Jordanem společný vkus a názor na seriálovou tvorbu, jsou s Emmou také naprosto sehraní, pokud jde o společnou práci, vystupování a především o výchovu jejich dvou dcer Lenon Marlen (6) a Ariel Avy (2).

Výchova jim dává zabrat

A právě výchova je podle Emmy zároveň i tou nejnáročnější životní disciplínou. „Protože se nám narodily dvě naprosto svobodné bytosti, které jsou dost nevychovatelné, tak je nejnáročnější smířit se s tím, že naším rodičovským úkolem je jenom co nejmíň škodit,“ prozradila svůj pohled na rodičovství Emma, se kterou ho naštěstí pro blaho rodiny sdílí i pyšný tatínek Jordan. Přesto se ale moderátorka pořadu 30+ Otázek nebála položit zvídavý dotaz, jestli Emma s Jordanem zakusili v průběhu dlouholetého vztahu opravdu vážnou krizi.

Přečtěte si také: Práce jim ruší soukromí. Rutinu okolo dětí Emmy Smetany a Jordana Haje pokrývají chůvy

„Opravdu vážnou krizi si představuji jako něco, co už je obtížně překonatelné. A to asi nenastalo. Ale jsme spolu teprve patnáct let, takže co není, může být,“ zažertovala modrooká kráska. Vidí Emma v Jordanovi dodnes jako při jejich prvním vzájemném setkání Aladina? Co je podle Emmy zásadní, aby partnerství fungovalo? I na to odpověděla ve videorozhovoru v úvodu článku. A mimochodem, co si podle Emmy o ní veřejnost myslí a není to pravda? A jaká je Emma doopravdy? I na to hudebnice a herečka dala velmi svérázné odpovědi. A vždy distingovaná vystudovaná politoložka se při tom nebála sáhnout k použití sprostého slova.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.