Celebrity

2. září 2023 06:00

Kisa Císařová

Seriálový fešák Robert Urban o svých vlasech a paruce. Žádná věda, umyju je i mýdlem

30+ Otázek Robert Urban

Už brzy se fanoušci na obrazovkách dočkají prvního dílu seriálu Eliška a Damián a tím pádem také představitele jedné z hlavních rolí Roberta Urbana (37). Součástí kostýmu herce, který ztělesňuje pohledného romantického hrdinu z osmnáctého století, je i výrazná paruka. A nejen o ní nám sympaťák Robert svěřil detaily ze zákulisí.

Už na první pohled rozhodně zaujme. Robert Urban hraje šlechtice Damiána v paruce z pravých vlasů, která mu sahá až lehce pod ramena. „Jelikož je to paruka z pravých vlasů, vyžaduje stejnou péči jako vlasy, které rostou na hlavě. Takže šampon, kondicionér. Prostě klasika. Ženy to znají,“ odpověděl Robert Urban v pořadu 30+ Otázek na dotaz, jakou péči paruce věnují. A hercovy vlasy pod ní? „Trpí samozřejmě, protože tu paruku musíme nějak upevnit. Takže mám různé sponečky a mastix. Tak ve chvíli, kdy ji potom sundám, užívám si zaslouženou masáž od maskérek,“ svěřil se s úsměvem modrooký sympaťák moderátorce Kise Císařové.

Přečtěte si také: Robert Urban je nezadaný. Život vnímám nyní jinak, říká hvězda nového seriálu

Vlasy si umyje klidně mýdlem

A protože jedním z atributů Robertova přitažlivého vzhledu jsou právě vlasy, v pořadu zazněla i otázka, jak o ně pečuje, aby byly tak krásně husté a v každé chvíli působily upraveně. A svou odpovědí Robert poměrně překvapil. „Žádná věda. Normálně šampon, pokud není šampon, umyju je mýdlem. Pak je vydrhnu ručníkem a nějaký ten styling. A to ne gelem, ale pastou, aby to nevytvářelo žádný mokrý vzhled,“ popsal svou kosmetickou rutinu Robert Urban, který na sebe prásknul i to, že je velkým milovníkem pořádku.

Kamery pořadu ho totiž zachytily v momentě, kdy se pořádně činil s koštětem v ruce. „Jsem odjakživa posedlý čistotou,“ překvapil herec svým přiznáním. Řeč ale samozřejmě byla i o herectví a Robertově nové roli sličného hrdiny Damiána, který se televizním divákům představí už 2. září večer na Primě „Damián je šlechtic, který má vybrané chování a z politických důvodů si má vzít princeznu, která se mu ale nelíbí. Naštěstí ale potká Emmu Smetana,“ prozradil na svého hlavního hrdinu herec.

A co má s Damiánem, kterého představuje, společného? „Myslím, že máme oba schopnost dotahovat věci do konce,“ pochlubil se Robert Urban a pochválil tak nejen sebe, ale i urozeného Damiána. Je ovšem i jedna zásadní věc, ve které se oba fešní pánové zásadně liší. Co to je? Dozvíte se přímo od Roberta Urbana ve videorozhovoru v úvodu článku. Kromě toho vám v něm Robert Urban také zahraje na klavír a předvede i základní šermířský postoj.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.