Celebrity

2. září 2023 06:00

Kisa Císařová

Seriálový fešák Robert Urban o svých vlasech a paruce. Žádná věda, umyju je i mýdlem

30+ Otázek Robert Urban

Už brzy se fanoušci na obrazovkách dočkají prvního dílu seriálu Eliška a Damián a tím pádem také představitele jedné z hlavních rolí Roberta Urbana (37). Součástí kostýmu herce, který ztělesňuje pohledného romantického hrdinu z osmnáctého století, je i výrazná paruka. A nejen o ní nám sympaťák Robert svěřil detaily ze zákulisí.

Už na první pohled rozhodně zaujme. Robert Urban hraje šlechtice Damiána v paruce z pravých vlasů, která mu sahá až lehce pod ramena. „Jelikož je to paruka z pravých vlasů, vyžaduje stejnou péči jako vlasy, které rostou na hlavě. Takže šampon, kondicionér. Prostě klasika. Ženy to znají,“ odpověděl Robert Urban v pořadu 30+ Otázek na dotaz, jakou péči paruce věnují. A hercovy vlasy pod ní? „Trpí samozřejmě, protože tu paruku musíme nějak upevnit. Takže mám různé sponečky a mastix. Tak ve chvíli, kdy ji potom sundám, užívám si zaslouženou masáž od maskérek,“ svěřil se s úsměvem modrooký sympaťák moderátorce Kise Císařové.

Přečtěte si také: Robert Urban je nezadaný. Život vnímám nyní jinak, říká hvězda nového seriálu

Vlasy si umyje klidně mýdlem

A protože jedním z atributů Robertova přitažlivého vzhledu jsou právě vlasy, v pořadu zazněla i otázka, jak o ně pečuje, aby byly tak krásně husté a v každé chvíli působily upraveně. A svou odpovědí Robert poměrně překvapil. „Žádná věda. Normálně šampon, pokud není šampon, umyju je mýdlem. Pak je vydrhnu ručníkem a nějaký ten styling. A to ne gelem, ale pastou, aby to nevytvářelo žádný mokrý vzhled,“ popsal svou kosmetickou rutinu Robert Urban, který na sebe prásknul i to, že je velkým milovníkem pořádku.

Kamery pořadu ho totiž zachytily v momentě, kdy se pořádně činil s koštětem v ruce. „Jsem odjakživa posedlý čistotou,“ překvapil herec svým přiznáním. Řeč ale samozřejmě byla i o herectví a Robertově nové roli sličného hrdiny Damiána, který se televizním divákům představí už 2. září večer na Primě „Damián je šlechtic, který má vybrané chování a z politických důvodů si má vzít princeznu, která se mu ale nelíbí. Naštěstí ale potká Emmu Smetana,“ prozradil na svého hlavního hrdinu herec.

A co má s Damiánem, kterého představuje, společného? „Myslím, že máme oba schopnost dotahovat věci do konce,“ pochlubil se Robert Urban a pochválil tak nejen sebe, ale i urozeného Damiána. Je ovšem i jedna zásadní věc, ve které se oba fešní pánové zásadně liší. Co to je? Dozvíte se přímo od Roberta Urbana ve videorozhovoru v úvodu článku. Kromě toho vám v něm Robert Urban také zahraje na klavír a předvede i základní šermířský postoj.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.