Robert Urban je nezadaný: Život vnímám nyní jinak, říká hvězda nového seriálu

Eliška a Damián na podzim na Primě

Již brzy nás čeká nový dvanáctidílný romantický příběh se šťastným koncem Eliška a Damián. Seriál je plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. Hlavní roli Damiána ztvárnil herec Robert Urban, který se kvůli roli šlechtice musel naučit jezdit na koni a šermovat. Do toho všeho redakci Showtime prozradil, že je čerstvě nezadaný.

Eliška a Damián – to je romantický příběh s dobrým koncem. V tomto seriálu, který startuje 2. září na Primě, navíc budou diváci svědky tajuplného cestování časem. Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, ale Damián, kterého hraje Robert Urban, pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a čím dál častěji se bude setkávat s Eliškou. Mezi oběma vzniknou sympatie.

Ne vždy mají herci přípravy na roli jednoduchou. Občas toho musí obětovat více, aby svou postavu ztvárnili co nejlépe. Robert Urban se kvůli nové roli v seriálu musel naučit jezdit na koni a šermovat. Nový fantasy seriál je tak skvělou příležitostí nejen pro Roberta, ale i pro jeho hereckou kolegyni Emmu Smetana.

Čtěte také: Eliška a Damián. Emma Smetana a Robert Urban září v novém romantickém seriálu na Primě

Šerm i jízdu na koni ovládá Robert Urban skvěle

Co všechno se Robert Urban musel kvůli roli naučit v osobním životě? „Na koni už jsem trochu jezdit uměl, takže to pro mě nebyla novinka, a s šarmem jsem už měl taky zkušenost. Jízda na koni je podobná jako jízda v autě, sice tam nejsou pedály, ale jízda se ovládá nohama a je to běh na dlouhou trať. Využil jsem tedy zkušenosti z dřívější doby, ale rozhodně si netroufnu říct, že na koni jezdit umím,“ prozradil Robert Urban.

Filmoví koníci jsou navíc už naučeni, takže o to jednodušší to pro Roberta bylo. „Klasický jezdecký výcvik trvá zhruba dva roky a jezdec se učí dvakrát týdně. Robert už měl výborné základy, už jezdil a uměl i cválat. U Roberta jsme tedy pracovali na tom, aby se uvolnil, aby uměl jezdit na jednu ruku a aby byl schopný jet rychlejším cvalem,“ pochválila herce cvičitelka koní.

Single život

Hrát šlechtice je pro Roberta skvělé. I z toho důvodu, že je nyní nově single a gentlemanské lekce se nyní hodí o to více. „Jsem single a je to dobré. Člověk ten život vnímá zase trochu jinak,“ objasnil Robert Urban, který ještě do nedávna tvořil pár s Andreou Kheilovou.

Přečtěte si: Prima na podzim uvede romantický pohádkový příběh Eliška a Damián i nové detektivky

Se sympatickou brunetkou byli partnery čtyři roky, a plánovali už dokonce i založit rodinu. Jeho bývalá přítelkyně byla reprezentantkou v gymnastice a aktuálně se věnuje trénování malých dětí. Zároveň hraje v divadle a pochází stejně jako Robert z uměleckého prostředí. Jak se zdá, Urban si nyní užívá single života a do nového vztahu se tak zřejmě nijak nepožene.

Podívejte se také na medailonek Elišky, kterou v seriálu ztvárnila Emma Smetana:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.