Herečka Šárka Krausová se vzdala Vaculíkové. Promluvila o prvním roce manželství

30+ Otázek Šárka Krausová

Vzdát se rodného příjmení a vzít si manželovo, nebo nechat údaje v občanském průkazu tak, jak jsou? To je otázka, kterou si loni v létě musela položit i slečna Šárka – za svobodna Vaculíková, dnes už paní Krausová (36). Jaké bylo vzdát se slavného hereckého jména a vyměnit ho za jiné, neméně známé? A jak Šárka hodnotí rok manželského soužití s kolegou z branže Ondřejem Krausem (29)?

Podle Šárky Krausové, kterou můžete vídat v seriálu Pod Hladinou na prima+ a v televizní premiéře od 30. srpna na Primě, si její okolí na vyvdané příjmení pomalu zvyklo. Jak ale vzala výměnu příjmení sama herečka? „Vzhledem k tomu, že mě to těší, když na mě doma ze srandy zavolají ‚Krausová‘, mám z toho radost. Myslím, že jsem si zvykla docela rychle, doma si z toho děláme i srandu, že jsem Krausová. Vlastně už na to slyším i v divadle. Vždy když mě pan inspicient zavolá ‚Krausová, na jeviště‘, potěší mě to,“ svěřila se v pořadu 30+ Otázek známá herečka. A přestože drobná brunetka vyvdala slavné herecké jméno, neméně slavného se musela vzdát. To prý ale až tak neřešila.

„Vzdát se jména svého tatínka je pro ženu vždy určitý životní skok. Ať už je slavná, nebo není. Vnímala jsem to spíš takhle. Řešila jsem, jestli se vzdát jména svého otce, neřešila jsem to, že strýček je slavný,“ prozradila moderátorce pořadu Kise Císařové neteř české herecké živoucí legendy Lukáše Vaculíka. Šárka se svěřila i s tím, že byla v situaci s výměnou příjmení hodně nerozhodná a nějakou dobu nevěděla, jestli být Krausová, nebo Vaculíková.

Čtěte také: Lukáš Vaculík jako slušňák i drsný kriminalista. Otestujte se, jak herce znáte

Nakonec se ale nastávající nevěsta spolehla na první pocit, který měla, když ji tehdy teprve budoucí manžel Ondřej Kraus požádal o ruku. „Když jsem začala přemýšlet, jestli se vdám, úplně prvotní pocit byl, že je přirozená věc jmenovat se jako manžel. Abychom tvořili rodinu a aby naše případné děti měly stejné příjmení jako já,“ má jasno herečka, která zanedlouho oslaví první výročí svatby.

Život v manželství

„Je to pořád stejné, jako to bylo před tím,“ zhodnotila přesvědčivě první rok manželství Šárka Vaculíková. A jaká je výhoda soužití s hercem? „To, že nežárlí,“ usmívala se při odpovědi něžnější polovička manželské dvojice Krausových, kterou můžete exkluzivně vídat již nyní na prima+ nebo od středy 30. srpna na Primě v minisérii Pod hladinou.

Mohlo by vás zajímat: Jak zachránit manželství? Dopřejte si dotyky a mazlení bez sexu, radí odbornice

Jaké jsou nevýhody života s hercem? Proč nakonec zavrhla variantu jména Šárka Kraus Vaculíková, byť ji taky zvažovala? A jak moc ovlivnil Šárčino rozhodnutí stát se herečkou fakt, že její strýček Lukáš Vaculík byl uznávaným hercem, ještě než se ona sama narodila? To vše prozradila ve videorozhovoru v úvodu článku – a mimochodem také přišla řeč na to, že má řidičák na loď!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.