Celebrity

10. května 2023 12:00

Marie Makovská

Šárka Krausová je šťastná, že už není Vaculíková. Ondřej Kraus ji ale nejdřív nezajímal

Šárka Krausová v Show Jana Krause

Mladá česká herečka Šárka Krausová (36) v oblíbené show přiznala, že je za nové příjmení moc ráda. Naopak za své rodné (Vaculíková) v minulosti příliš vděčná nebyla, nechtěla totiž být spojována se slávou strýce Lukáše Vaculíka (60). Jak se dala s hercem Ondřejem Krausem (29) dohromady, když ji dle jejích slov zpočátku vůbec nezajímal?

Na ikonickou pohovku u Jana Krause usedla jeho jmenovkyně, herečka Šárka Krausová (rozená Vaculíková). Divákům je známá z českých filmů i seriálů, nově si zahrála například praporčici u poříční policie v seriálu Pod hladinou po boku Matěje Hádka a dalších známých herců.

A jak si moderátor neodpustil poznamenat, Šárka hrála již několikrát dceru jeho manželky Ivany Chýlkové. „První rok jsme probíraly život a druhý rok jsem se z toho poučila,“ popsala Šárka, jak se během natáčení se svojí zkušenější hereckou kolegyní, se kterou sdílela i jeden karavan, sblížila.

Mladá herečka si také nemůže vynachválit změnu svého příjmení po sňatku s hercem Ondřejem Krausem, se kterým se seznámila v Divadle na Vinohradech, kde mají oba angažmá a kde spolu aktuálně účinkují ve hře Je třeba zabít Sekala. „Jsem moc ráda, že jsem teď Krausová. Mně je to vlastně příjemný. A není nás moc,“ dodala.

Přečtěte si také: Proč je Šárka Vaculíková na jméno slavného strýce Lukáše Vaculíka alergická

Seznámení s Ondřejem Krausem

S hercem Ondřejem Krausem se Šárka v branži míjela, ale nic spolu nezkoušeli. „Byli jsme spolu už tři roky v angažmá a nepotkali jsme se při práci. Jenom jsme byli kolegové. Já jsem v tu dobu chodila ještě s někým jiným a pak jsem byla asi půl roku sama. Vůbec mi nedošlo, že bych se mu mohla líbit,“ zavzpomínala v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat ve středu 10. května ve 21:35 na Primě.

„A pak začal covid a on mi začal psát. Tak jsem mu ze slušnosti párkrát odpověděla.“ Slovo dalo slovo a Šárka zjistila, že ji vlastně zajímá, co Ondřej říká, a že se celý den těší na to, až si zavolají. „Pak jsem se toho lekla, protože jsem si myslela, že je to v tom covidu jen taková virtuální chiméra,“ prozradila s tím, že jejich vzájemné telefonáty byly opravdu dlouhé, třeba od deseti večer do tří do rána.

„On pak musel druhý den v sedm vstávat a jít kydat hnůj,“ zavtipkovala Šárka na téma, že Ondřej žije na rodinném statku u Orlické přehrady, kde mají na 55 koní. „My jsme si četli naše oblíbené básničky,“ vysvětlila, proč byly jejich telefonní hovory tak dlouhé, a dodala, že si občas stále čtou. „Myslím, že nelituje svého úsilí a že je se mnou šťastný,“ uzavřela s úsměvem sympatická herečka, která se zároveň nebojí přiznat, že ji přitom Ondřej zpočátku vůbec nezajímal.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.