Celebrity

4. dubna 2022 16:45

Anna Fedorov

Anna Slováčková se vlastním dětem nebrání. V budoucnu chci řešit adopci, přiznala

POVÍDEJ (13)

Zpěvačka Anna Slováčková se před rokem nechala slyšet, že zakládat rodinu zatím neplánuje. Nyní se však ukazuje, že 26letá umělkyně změnila názor. Dětem se prý nebrání a navíc přemýšlí o adopci. Řekla to v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Anna Slováčková má za sebou těžké období. Před pár lety jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Zpěvačka podstoupila náročnou léčbu a zákeřnou nemoc úspěšně porazila. Sotva vše překonala, začaly se množit otázky, kdy plánuje založit rodinu. Slováčková se tehdy rozhodla nemlžit a uvedla vše na pravou míru.

„Už jsem se asi dostala do věku, kdy mi poslední dobou spoustu lidí klade otázky, jestli plánuju dítě, rodinu, a podobně… Hele upřímně, já už si neplánuji ani to, co si dám ráno k snídani,“ uvedla před rokem na svém Instagramu dcera slavného saxofonisty Felixe Slováčka a herečky Dády Patrasové.

„Pokaždé, když se na to někdo zeptá, ve mně ty otázky dlouho rezonují a říkám si, jestli není něco špatně, že tyhle ambice posledních několik let vůbec nemám, a jestli mi někdy vůbec ty hodiny začnou taky tikat,“ pokračovala.

Přiznala také, že jí tyto otázky nejsou vůbec příjemné. Soucítí sice s ženami, které se o miminko skutečně pokoušejí, neustále však musí čelit podobným dotazům. „Furt si říkám a uklidňuji se tím, že až to bude muset přijít, tak to přijde. Ostatně jako spousta dalších věcí, co mi do života přišla. A upřímně je to jeden z mých největších strachů. I to všechno kolem toho… Maminky, vás obdivuji, jak to zvládáte. Já na to zatím asi ty koule nemám, ale třeba je někdy mít budu,“ řekla před rokem Slováčková.

V plánu má i adopci

Nyní se ukazuje, že změnila názor. V pořadu Povídej se moderátorce Radce Červinkové svěřila, že miminku se už nebrání. „Uvažuji ale nad tím hodně pragmaticky. Říkám si, že po světě běhá spousta dětí, které nemají možnost mít rodinu. Čím dál tím víc věřím tomu, že budu dobrá máma a že tomu dítěti, které bylo od vlastní mámy z nějakého důvodu vzato nebo odstrčeno, dám maximum,“ uvedla Slováčková.

Vlastním dětem se prý nebrání, přemýšlí ale i o adopci. „Vím určitě, že budu v budoucnu řešit nějakou formu adopce. Přijde mi to správné, proč ne. Když budu mít manžela, který mě bude milovat a stát při mně a bude s tím souhlasit. Nebyla bych s člověkem, který by v tomto ohledu nesmýšlel stejně. Doufám, že budeme moct někomu takhle pomoci a budeme mít velkou rodinu,“ prozradila Slováčková.

Lidé mi předhazovali úspěchy mých rodičů

Moderátorce Radce Červinkové se také svěřila s tím, jaké to je být dcerou slavných rodičů. „Jako dítě jsem byla hodně empatická a všechno si brala blízko k srdci. Samozřejmě jsem chápala, že všechny děti milují Dádu a chtějí ji mít za maminku. A mně bylo občas líto, že ta maminka nebyla doma,“ řekla. „Potají jsem záviděla dětem, které jezdily s rodiči o víkendu na výlety. Jejich život se zdál být klidnější,“ doplnila.

„Celý můj život mi neustále někdo předhazoval, že veškeré moje úspěchy, které jsem si vydřela, jsou úspěchy mých rodičů. To je hlavní věc, která mě vždycky bolela a bolet bude. Teď už vím, že tomu tak není, ale když jsem byla malá, opravdu jsem si to myslela,“ prozradila Slováčková. Že se do role úspěšné zpěvačky a herečky vypracovala sama, si prý začala uvědomovat až v pubertě. „Od tří let jsem chodila každý týden na klavír, nebavilo mě to a brečela jsem, ale byla jsem dobrá, protože jsem na sobě makala,“ uzavřela dcera slavného saxofonisty.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.