Celebrity

2. dubna 2022 05:55

Anna Fedorov

Anna Slováčková: Při pohledu do zrcadla jsem se nenáviděla. Čeho se nejvíc bojí?

Nenechte si ujít Annu Slováčkovou v pořadu Povídej

Zpěvačka a herečka Anna Slováčková v nedělním premiérovém dílu pořadu Povídej na CNN Prima NEWS moderátorce Radce Červinkové popíše, jaké to je, být dcerou slavných rodičů, čeho se obává a jaké mindárky ji v dětství trápily.

Slováčková se celý život potýká s nálepkou dítěte slavných rodičů – maminka je herečka Dáda Patrasová, tatínek hudebník Felix Slováček. „Jako dítě jsem byla hodně empatická a všechno si brala blízko k srdci. Samozřejmě jsem chápala, že všechny děti milují Dádu a chtějí ji mít za maminku. A mně bylo občas líto, že ta maminka nebyla doma,“ svěřila se moderátorce Radce Červinkové Slováčková.

Slováčková: Všichni mi připomínali, že moje úspěchy jsou vlastně úspěchy rodičů

„Potají jsem záviděla dětem, které jezdily s rodiči o víkendu na výlety. Jejich život se zdál být klidnější. Na druhou stranu jsem měla štěstí, že po celé dětství jsem měla vedle sebe chůvy, které se o mě staraly, vychovávaly mne a byly se mnou od rána do večera. Byly to úžasné dámy, od kterých jsem se toho spoustu naučila,“ řekla v pořadu Povídej mladá umělkyně.

Být dítětem slavných rodičů prý není nic jednoduchého. „Celý můj život mi neustále někdo předhazoval, že veškeré moje úspěchy, které jsem si vydřela, jsou úspěchy mých rodičů. To je hlavní věc, která mě vždycky bolela a bolet bude. Teď už vím, že tomu tak není, ale když jsem byla malá, tak jsem si to opravdu myslela,“ prozradila Slováčková.

Že se na roli úspěšné zpěvačky a herečky vypracovala sama, si prý začala uvědomovat až v pubertě. „Od tří let jsem chodila každý týden na klavír, nebavilo mě to a brečela jsem, ale byla jsem dobrá, protože jsem na sobě makala,“ vysvětlila dcera slavného saxofonisty.

Bojím se, že skončím sama

Slováčková se v pořadu Povídej také svěřila, čeho se bojí. „Celý život jsem takový poustevník. Nevadí mi být sama. Samoty se však zároveň ale bojím. Vím, jak dokáže být těžká a člověka sžírat, když na ni není připravený. Moje velká noční můra je, že skončím sama,“ svěřila se.

Jak sama přiznala, nikdy prý nepatřila mezi lidi, kteří překypují sebevědomím. „Jako dítě jsem si o sobě nemyslela nic hezkého. Měla jsem spoustu mindráků a problémů sama se sebou. Určitě se ve mě otisklo, že jsem byla baculaté dítě. To si vyžírám doteď,“ uvedla Slováčková.

V jednu dobu prý měla problém se na sebe podívat do zrcadla. „Nenáviděla jsem se. V odraze jsem viděla všechno zklamání, které mi kdy bylo podsunuto. To nebylo od rodičů, ale od lidí, co na mě měli vliv. Jednu dobu jsem se toho nemohla zbavit. Člověk, který se nenávidí, nemůže očekávat od života nic hezkého,“ řekla Slováčková a narážela tím na velmi těžké období, kterým si v posledních letech procházela. Před lety se totiž léčila s rakovinou prsu. Zákeřnou nemoc naštěstí porazila a teď se dívá na svět optimističtěji. Celý rozhovor sledujte v neděli 3. dubna v pořadu Povídej od 21:30 na CNN Prima NEWS.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.