Celebrity

25. července 2023 15:00

redakce Prima Ženy

Michal David vyrůstal v klášteře. O víkendech byl s maminkou, domlouval jí rande

Michal David v 7 pádech

Michal David (63) v dětství navštěvoval klášterní internátní školu. V oblíbené show Honzovi Dědkovi prozradil, jaké to tam bylo, a zavzpomínal, jak o víkendech vybíral úplatky od mužů. Ti se chtěli dostat k jeho mamince, oblíbené díky varietní show. Promluvil také o nadpřirozenu. Na co známý muzikant věří?

„Klášterní škola byla bez holek. Jenom chlapci. Bylo mi devět let. Od pondělí do pátku jsme byli ve škole, na víkend si nás brali rodiče domů. Byly tam děti diplomatů,“ zavzpomínal Michal David v 7 pádech Honzy Dědka v díle, který můžete sledovat v úterý od 22:40 na Primě. „Na víkend jsem šel za mamkou do hotelu, protože tam pracovala v Kludského show, to byla slavná varietní záležitost,“ popsal známý muzikant a dodal, že za ním chodilo mnoho zájemců, kteří chtěli, aby jim s maminkou domluvil rande.

Přečtěte si také: Bolestné chvíle Michala Davida. Skončil v dětském domově, dcera zemřela v devíti letech

Dohazovač David

„Říkal jsem jim, že to domluvím za nějaký dárek, třeba o kolo jsem si řekl. Takhle jsem rozjížděl svůj první byznys. Po čase se mamka ptala, kde beru všechny ty hračky. Tak jsem jí to prozradil,“ vysvětlil Michal David, který současně věří, že na tomto světě není poprvé ani naposledy.

„Věřím i v posmrtný život, reinkarnaci a karmu. Dostal jsem se do období tři tisíce let před Kristem, malý blonďatý chlapeček, lítal jsem po louce v Nifogárii. Byl jsem i v Egyptě, proto možná pak ta Kleopatra, a tam jsem byl údajně nějakým vykonavatelem. Byl jsem na lodi, dělal jsem šéfa otrokům, byl jsem v modrém hábitu,“ rozvíjel v talkshow dále své myšlenky.

Mohlo by vás zajímat: Michal David pozval Čechy do svého apartmánu. Za týden chce přes 30 tisíc

„Rád bych tu po smrti ještě něco prožil, protože je to tu zábavné. Je to pestré tady být. Jako člověk. Nechtěl bych být moucha,“ vypráví muzikant, který se netají vírou v nadpřirozeno a v to, že ve vesmíru nejsme sami, ale neustále na nás někdo dohlíží.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.