Haďák opět zasahuje. Jako hrdina z akčního filmu brání dealerku drog Ivanu

Haďák se zastane Ivany – ZOO (157)

Šimon Bilina předvedl coby Haďák své bojové dovednosti nabyté na vojenských misích již několikrát. A osvědčí se i nyní. Přestože Ivanu v podání Justýny Drábkové podezřívá z distribuce drog a společně s Martinem Preissem jako Mártym na ni dokonce nastraží past, v kritický okamžik se jí bez váhání zastane a útočníkovi dá co proto. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jako neohrožený hrdina se Haďák ukázal už mnohokrát. Pohotově vlezl do výběhu nebezpečných buvolů a zachránil malou holčičku a o několik měsíců později znovu zasáhl a spasil Sid, jež byla v ohrožení života v kleci s nosorožcem. Jejich láska se následně naplno rozhořela v momentě, kdy bohatou dědičku sklářského impéria vyrval ze spárů únosců. Navíc Haďákovy věštecké vize, které se u něho projevily po šamanském rituálu v Amazonii, zabránily neštěstí bezpočtukrát.

Odvážně se Adam zachová i ve chvíli, kdy spatří potyčku Ivany s neznámým mladíkem. Bleskově vyskočí z vozíku a vrhne se na útočníka. „Co to děláš? Tobě nikdo neřekl, že si na holky nemáš dovolovat?“ cedí skrz zuby Haďák v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, zatímco drží muže pod krkem a totálně ho znehybní. „Buď rád, že se do toho jenom montuju. Mohlo to dopadnout mnohem hůř. Seber se a vypadni,“ odpálkuje ho drsně s výhrůžným pohledem.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Křehké Ivaně okamžitě nabízí pomoc a svou ochranu. Edova nová přítelkyně, která obchoduje s drogami, mu ale jen vděčně poděkuje a identitu agresora si nechá pro sebe. Moc dobře ví, co dělá. Zcela záměrně na sebe nehodlá zbytečně upozorňovat. Její přítomnost v zoologické zahradě a množící se případy distribuce omamných látek spolu úzce souvisejí. Vědom si je toho především Márty, který Ivanu sleduje téměř na každém kroku. Přestože se jí Sid zastává, nový přítel její mámy Alice je přesvědčen, že s prodejem neskončila. Vymyslí proto dokonce léčku, aby ji usvědčil. Chytne se Ivana do připravené pasti?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.