Celebrity

17. prosince 2023 05:30

Tomáš Durčák

Tomáš Klus z Ježíška ve stresu není. Řeší ho praktickým losováním

Tomáš Klus prozradil, jak řeší Ježíška

Pro rodiče pěkné řádky dětí nebo ty z vás, kteří pocházíte z rozvětvenějších rodin, mohou být Vánoce poměrně stresujícím obdobím. Nakoupit všem uspokojivé dárky totiž není žádná legrace. Zpěvák a herec Tomáš Klus se však pochlubil praktickou vychytávkou, díky které u nich v rodině žádný stres z nakupování dárků nepanuje.

Kdepak, řeč není o bezdárkových Vánocích ani žádném rušení Ježíška. Každý i tak něco pěkného pod stromečkem najde. U Klusů se však rozhodli lehce zefektivnit výběr a samotný nákup. „Ježíšci se u nás losují, takže máme vlastně s dospělými Ježíšky v uvozovkách méně takového toho vánočního stresu, protože si každý vylosujeme jenom jednoho, respektive dva lidi, a to na každém rameni naší rodiny,“ pochlubil se Tomáš Klus pro pořad SHOWTIME, jak u nich v rodině funguje nakupování vánočních dárků.

„Tamařina a moje část rodiny si tedy vylosuje jednoho člověka a tomu jednomu dárku pro něj se pak skutečně věnuješ, takže pak nemáš takový ten pocit, že musíš rychle ještě něco sehnat. Tímhle způsobem jsme se tedy zbavili stresu a taky těch dárků, které když prostě chceš někomu mermomocí koupit, i když ho celý rok nevidíš, tak pak ne vždycky ho potěší,“ vysvětlil známý hudebník, proč tento praktický a pro obě strany výhodný systém v rodině zavedli.

Čas s rodinou? Lepší než oblíbená sauna

A co by letos Tomáš Klus nejraději pod stromečkem našel? „Volno, to je moje největší přání, které už jsem si tedy splnil, jelikož jsem si ho dal, respektive jsem k tomu byl donucený, protože toho bylo hodně. A myslím, i když si trochu fandím, že to bude i velký dárek pro děti. Pro ně je podle mě ten společně strávený čas nejhezčí dárek, i když ten tedy pod stromečkem samozřejmě najít nechtějí. Ale pro mě tohle bude určitě ten nejhezčí dárek,“ svěřil se herec a zpěvák, kterého můžete vídat například v seriálu ZOO.

Zpěvák prozradil, že poklidná pohodička s rodinou je pro něj ještě větším relaxem než oblíbená sauna. „Je to dárek pro nás všechny, protože on ten klid pak člověk vlastně načerpává, když uděláš to kakao a zahrajete si třeba Dixit (desková společenská hra, pozn. red.), což máme my teď takovou úchylku s dětmi, že to hrajeme furt. To je lepší, než jít do sauny. A když říkám, že je to lepší, než jít do sauny, to už opravdu něco znamená,“ prozradil pobaveně otec tří dětí, Josefíny, Alfréda a Jenovéfy, jež vychovávámanželkou Tamarou.

Tomáš Klus je salátovec

Na závěr pak popsal, čemu na vánočním stole nedokáže odolat: „Já jsem salátovec, miluju bramborový salát. A mámino cukroví, protože moje máma je fakt mistryně světa v dělání cukroví. A jinak pořád přikládám ruku k dílu, jsem takový asistent u všeho, spíš ochutnávacího typu tedy. A i když to pití neprovozuju, tak vaječný koňak, tam se nedá svítit, to se musí, to není pití, to je lahůdka na cukrovku.“

A nechybí u Klusů doma na Vánoce maso či tradiční kapr? „Maso jako jo, děti jo, ale spíš kuřecí, kapr moc ne, protože my, nebo spíš já, se snažím pracovat na tom, aby se kaprům splnilo to přání, že věří v ten život po Vánocích, stejně jako my věříme, že se nám to taky splní a půjdeme někam, kde nám bude dobře.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.