Celebrity

5. prosince 2023 11:30

Vanesa Havlíková

Michaela Pecháčková o milostné scéně s Klusem: Obětovala jsem se pro tým

Michaela Pecháčková v 7 pádech Honzy Dědka

Hvězda seriálu z prostředí zoologické zahrady Míša Pecháčková toužila být herečkou už od dětství. Přání se jí brzy splnilo a v 19 letech má už slušně rozjetou kariéru. V talkshow u Honzy Dědka nyní prozradila, že jí její profese byla předpovězena, a promluvila také o milostných scénách s Tomášem Klusem (37).

Michaelu Pecháčkovou mohou diváci znát především díky roli ošetřovatelky Sid v seriálu ZOO. Na obrazovkách se však poprvé objevila už v roce 2009, a to v seriálu Přešlapy. Od roku 2018 pravidelně hostuje v pražském divadle Semafor a v Divadle Broadway. „Když mi byly tři roky, Zdeněk Svěrák mi předpověděl, že budu herečka. Byly jsme s mamkou na konkurzu do filmu Vratné lahve. Mamka mě tam tenkrát vzala, protože se to točilo u nás v ulici,“ zavzpomínala Pecháčková na začátky své herecké kariéry.

Čtěte také: Michaela Pecháčková splnila přání malé holčičce. Nazpívaly spolu dojemný duet

Líbací scéna s Tomášem Klusem

Pecháčková si v seriálu zkusila už ledacos. Ať už to byly akční scény se zvířaty, ježdění v elektrickém vozíku či milostné scény, není nic, čeho by se zalekla. Při natáčení milostné scény s Tomášem Klusem však trochu nervózní byla. „Obětovala jsem se pro tým. Řekli jsme si text a nějak jsme to  odtočili. Byla to scéna, kdy jsem byla opilá, Tomáš mě dovedl domů a pomáhal mi se svléknout,“ objasnila milostnou scénu v 7 pádech Honzy Dědka, které uvidíte v úterý večer na Primě. Míša ještě nezapomněla doplnit, že se na natáčení opravdu zasmáli.

Milostná scéna se mladé herečce natáčela bez problémů také díky tomu, že si s Klusem rozumí lidsky. „Tomáš má velký smysl pro humor a jsem ráda, že jsme si sedli. Mám štěstí na parťáky před kamerou, ať se to týká Šimona Biliny, nebo teď Tomáše,“ prozradila v minulosti v rozhovoru pro Prima Ženy. Naladění vnímá stejně i Klus. „Myslím, že jsme si sedli. Jsme kompatibilní, co se týká humoru, a to je pro mě důležité. Mám ho docela specifický a Míša to chytla,“ uvedl Klus po prvním natáčecím dni.

Míša Pecháčková promluvila také o líbací scéně s Davidem Gránským:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.