Celebrity

28. listopadu 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Michaela Pecháčková splnila přání malé holčičce. Nazpívaly spolu dojemný duet

Herečka Míša Pecháčková (19) má celou řadu obdivovatelů. Přání nyní splnila malé zpěvačce Elišce Eli Zoubkové, která si ji vyhlédla v muzikálu a přála si s ní nazpívat svůj vánoční duet. Pecháčková její touhu vyslyšela a k songu natočily také unikátní klip, který je ve znakové řeči. A jaké vánoční přání má sama herečka?

Stačila jedna návštěva muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway a osmiletá zpěvačka Eliška hned věděla, s kým si přeje nazpívat svůj vánoční duet. Moc se jí líbila herečka, zpěvačka a jedna z hlavních tváří seriálu ZOO Michaela Pecháčková, která se rozhodla, že jí přání splní.

Čtěte také: Michaela Pecháčková má zakázáno měnit barvu i délku vlasů. Může za to její role

„V seriálu se s dětskými herci potkávám, ale abych s nimi natočila duet a klip, to se mi ještě nestalo. S Eliškou Eli se mi pracuje skvěle, je energická, veselá, baví mě to s ní,“ usmívala se Míša při natáčení klipu ve velkém hračkářství v centru Prahy. Ten bude mít premiéru 3. prosince a bude možné ho unikátně zhlédnout ve znakové řeči.

Písnička se Elišce hned zalíbila. „Ze začátku jsem se před Míšou trošku styděla, líbí se mi, má dlouhé vlasy jako já a hezky zpívá. Písničky se učím docela lehce. Tady u té byl nejtěžší začátek,“ prozradila malá zpěvačka s tím, že s Míšou také pekly perníčky pro Nadační fond Šťastná hvězda.

Jaké vánoční přání má Pecháčková?

Jelikož se blíží svátky, splnila tak sympatická blondýnka Elišce její velké vánoční přání. A jaké dárky vykouzlily Míše úsměv na tváři v dětství? „Jako malá jsem sbírala panenky Barbie, ty mně vždycky udělaly radost. Ráda jsem trhala papír a těšila se na nový přírůstek,“ zavzpomínala Pecháčková na dětství.

„Momentálně je pro mě ale největším dárkem, že se všichni sejdeme ve zdraví. Vím, že to zní obyčejně, ale je to tak, protože to v mnohých rodinách nebývá samozřejmé,“ dodala s tím, že se na tu pravou vánoční atmosféru už moc těší.

Podívejte se na rozhovor s Míšou Pecháčkovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.