Život jako Barbie. Mladá žena je posedlá růžovou barvou, přimíchává ji i do jídla

Holly Weymouth z Británie je milovnicí růžové barvy. Její láska se však trošku vymkla kontrole a přešla do takového stadia, že už si kvůli tomu dokonce i barví jídlo. Kde se její posedlost vzala?

Osmadvacetiletá Holly Weymouth působí na první pohled jako naprosto normální dívka. Při bližším prozkoumání však zjistíte, že je od hlavy až k patě oblečená do růžové barvy. Ta se stala jejím poznávacím znamením, jelikož ji potřebuje prakticky všude kolem sebe. Za kompletní obnovu svého šatníku utratila prodavačka v přepočtu už zhruba 114 tisíc korun.

Mohlo by vás zajímat: Brazilská Barbie: Když mě lidé vidí, utíkají přede mnou!

„Většinu svých peněz jsem utratila za růžové oblečení a doplňky. Tahle částka je asi za pět nebo šest let,“ prohlásila Holly v rozhovoru pro The Sun. Dokonce na podpisy používá i speciální růžovou propisku. „Moje pero musí být také růžové. Mám jedno, které beru všude s sebou,“ uvedla brunetka.

Jídlo mi chutná víc, když je růžové.

Aby toho nebylo málo, potřebuje vidět růžovou barvu i ve stravě. „Obvykle si dávám růžové barvivo do omáčky na těstoviny. Jídlo mi chutná víc, když je růžové,“ popsala svou obsesi žena. Kdyby mohla, obarvila by prý celý svět na růžovo.

Čtěte také: Už máte svou Barbie podobiznu? Zdánlivě nevinná hra nesplňuje podmínky ochrany údajů

Posedlost růžovou barvou se u Holly začala projevovat zhruba ve 20 letech. Podle svých slov si tímto způsobem užívá dětství, o které byla „okradena“ kvůli epilepsii. Tu jí diagnostikovali v pouhých pěti letech. „Měla jsem ji v dětství a objevila se vždy, když jsem byla ve stresu nebo jsem měla úzkosti. Naštěstí už ale osm let nevykazuju žádné příznaky,“ nechala se slyšet milovnice panenky Barbie. Okolí její chování příliš nechápe, ona si z toho ale nic nedělá. „Lidi si můžou myslet, že jsem divná a že je to vyhazování peněz, můj růžový svět mě ale dělá šťastnou a já vím, že si to zasloužím,“ uzavřela Holly.

Podívejte se, jak celý svět zaplavila růžová panenka Barbie:

Sdílejte článek
Štítky barva epilepsie růžová posedlost Barbie Holly Weymouth

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.