Make-up podle Barbie: Nečekejte žádný kýč, základem je jemnost a přirozenost

Již několik týdnů běží v kinech snímek Barbie v hlavních rolích s Margot Robbie (33) a Ryanem Goslingem (42), který po celém světě vyvolal naprosté šílenství. Nejen, že je všude vidět více růžové barvy, trendy podle Barbie se odráží také v líčení. Pokud ale čekáte něco přehnaného, spoustu vrstev make-upu a celkově kýčovitý look, jste na omylu. Nechte se inspirovat jemným elegantním líčením podle Margot Robbie.

Panenka Barbie, celým jménem Barbara Millicent Roberts, byla světu poprvé představena v roce 1959. Od té doby mnohokrát změnila podobu, stala se nejoblíbenější holčičí hračkou a také jistou ikonou. Filmů o ní už vyšlo mnoho, ty byly nicméně animované a určené dětskému publiku, před několika týdny spatřil světlo světa první hraný film v hlavních rolích s Margot Robbie a Ryanem Goslingem.

Mohlo by vás zajímat: Celebrity na premiéře Barbie: Myslivcová s bříškem venku, Perkausová jako živá panenka

Jemnost a elegance

Kromě toho, že Barbie inspiruje svými kreativními outfity, učí dívky o kráse, eleganci a sebevědomí, poukazuje i na to, že především přirozenost by se měla co nejvíce zdůrazňovat. Důkazem toho je samotný make-up, který je inspirovaný ikonickou panenkou a může být velmi decentní.

Líčení filmové Barbie Margot Robbie má na starost slavná vizážistka Pati Dubroff. Základem je dokonale hydratovaná pleť, jemná tvářenka, lehce natočené řasy a upravené obočí. Oči má Margot vždy lehce zvýrazněné nude stínem a celkový look je vždy doplněný o jemnou růžovou rtěnku či lehce třpytivý lesk.

Čtěte také: Už máte svou Barbie podobiznu? Zdánlivě nevinná hra nesplňuje podmínky ochrany údajů

Kdo by tedy čekal výrazné stíny a černé linky, je na omylu. Pro maximální přirozenost a zviditelnění očí volí visážistka pouze řasenku v černé či hnědé barvě a na víčka poté jen lehce růžového stínu.

Růžová barva zaplavila celý svět:

Dokonalé pleti, kterou následně vidíte na obrazovkách, je dosaženo zejména pomocí kvalitního make-upu, který sjednotí tón pleti a zakryje případné nedokonalosti. K tomu se přidá jemné rozjasnění a konturování, které pleti dodá zdravý lesk a vyzdvihne její rysy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.