Make-up podle Barbie: Nečekejte žádný kýč, základem je jemnost a přirozenost

Již několik týdnů běží v kinech snímek Barbie v hlavních rolích s Margot Robbie (33) a Ryanem Goslingem (42), který po celém světě vyvolal naprosté šílenství. Nejen, že je všude vidět více růžové barvy, trendy podle Barbie se odráží také v líčení. Pokud ale čekáte něco přehnaného, spoustu vrstev make-upu a celkově kýčovitý look, jste na omylu. Nechte se inspirovat jemným elegantním líčením podle Margot Robbie.

Panenka Barbie, celým jménem Barbara Millicent Roberts, byla světu poprvé představena v roce 1959. Od té doby mnohokrát změnila podobu, stala se nejoblíbenější holčičí hračkou a také jistou ikonou. Filmů o ní už vyšlo mnoho, ty byly nicméně animované a určené dětskému publiku, před několika týdny spatřil světlo světa první hraný film v hlavních rolích s Margot Robbie a Ryanem Goslingem.

Mohlo by vás zajímat: Celebrity na premiéře Barbie: Myslivcová s bříškem venku, Perkausová jako živá panenka

Jemnost a elegance

Kromě toho, že Barbie inspiruje svými kreativními outfity, učí dívky o kráse, eleganci a sebevědomí, poukazuje i na to, že především přirozenost by se měla co nejvíce zdůrazňovat. Důkazem toho je samotný make-up, který je inspirovaný ikonickou panenkou a může být velmi decentní.

Líčení filmové Barbie Margot Robbie má na starost slavná vizážistka Pati Dubroff. Základem je dokonale hydratovaná pleť, jemná tvářenka, lehce natočené řasy a upravené obočí. Oči má Margot vždy lehce zvýrazněné nude stínem a celkový look je vždy doplněný o jemnou růžovou rtěnku či lehce třpytivý lesk.

Čtěte také: Už máte svou Barbie podobiznu? Zdánlivě nevinná hra nesplňuje podmínky ochrany údajů

Kdo by tedy čekal výrazné stíny a černé linky, je na omylu. Pro maximální přirozenost a zviditelnění očí volí visážistka pouze řasenku v černé či hnědé barvě a na víčka poté jen lehce růžového stínu.

Růžová barva zaplavila celý svět:

Dokonalé pleti, kterou následně vidíte na obrazovkách, je dosaženo zejména pomocí kvalitního make-upu, který sjednotí tón pleti a zakryje případné nedokonalosti. K tomu se přidá jemné rozjasnění a konturování, které pleti dodá zdravý lesk a vyzdvihne její rysy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.