Móda a krása

3. července 2023 10:35

Komerční sdělení

Zabraňte vzniku vrásek a vyživujte pleť do poslední buňky. Pomohou produkty plné vody

V létě si rádi užíváme radovánek u vody i na slunci. Proto ale potřebujeme pomocníka pro pokožku, který zabrání vysoušení epidermis a vzniku drobných vrásek. V obličeji, v dekoltu. Značka Thermes Marins de Saint Malo přichází s novinkami, jež se díky svému výkonu stanou vaším malým pokladem.

Vysušená, šupinatá, přeschlá pokožka v oblasti nohou, paží či dekoltu rozhodně není skvělou vizitkou pro svého nositele. Navíc je všeobecně známo, že bez dostatečné výživy pokožka rychleji stárne, je náchylná vůči útokům vnějších vlivů, bariéra pokožky je oslabena. Pokud chcete v létě vypadat skvěle, vsaďte na výživnou kosmetiku plnou látek, které povzbudí procesy ve vaší pleti a v pokožce k nejvyššímu výkonu. Hydratace je základem, proto nejen hodně pijte, ale vyberte si také hydratační krémy a přípravky, které pomohou chránit partie dlouhodobě vystavené slunci. Používejte hydratační přípravky na bázi vody – nejsou těžké a pleti výrazně pomohou uzamknout vodu v partiích, kde je jí zapotřebí.

Pokud letošním létem chcete projít bez poškození pokožky, zkuste naše produkty:

Sametový krém s himanthalií a chaluhami, 729

Hydratační koncentrát dodává pokožce pružnost a komfort díky komplexu přírodních cukrů spojených s výtažky z řas a vyživujícími oleji a zaujme svou vůní „vanilky a medu“.

Krém Oxymarine, 1579 Kč

Krém, který přináší skutečné mořské okysličení, je vaším každodenním spojencem. Hydratuje a chrání pleť před nepříznivými vlivy, čímž zachovává její krásu. Obsahuje aktivní složku proti znečištění, ta vytváří na povrchu pokožky film a působí jako štít proti znečišťujícím látkám z okolního prostředí. Vaše pleť může dýchat, je hydratovaná, vyhlazená a zářivá!

Více na cosmetics-thermesmarins.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví léto kosmetika pokožka péče o pleť Thermes Marins de Saint Malo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.