Celebrity

19. července 2023 11:00

Eliška Reiglová

Celebrity na premiéře Barbie: Myslivcová s bříškem venku, Perkausová jako živá panenka

V úterý v Česku proběhla dlouho očekávaná premiéra filmu Barbie v hlavních rolích s Margot Robbie a Ryanem Goslingem. Nemohly si ji nechat ujít známé osobnosti, kterým předepsaný dress code, jež velel růžový oděv, většinou nebyl cizí. Některé dámy vypadaly, jako by ze snímku o slavné panence přímo vypadly.

Panenka Barbie, celým jménem Barbara Millicent Roberts, byla světu poprvé představena v roce 1959. Od té doby mnohokrát změnila podobu, stala se nejoblíbenější hračkou milionů děvčátek po celém světě a také jistou ikonou. Filmů o ní už vyšlo mnoho, ty byly nicméně animované a určené dětskému publiku. Na premiéru prvního hraného snímku se ale těšili spíše dospělí. Podívejte se do galerie v úvodu článku, jak jim to slušelo.

Komediální film, který režírovala Greta Gerwig, je o cestě Barbie a Kena za sebepoznáním poté, co byli vyhnáni z Barbie Landu. Českou slavností premiéru si nenechala ujít celá řada slavných osobností, z nichž některé samy s touto panenkou v ruce vyrůstaly.

Jen růžová to může být

Dress code na premiéru byl jasný, přijít v jiné barvě než růžové by bylo nemyslitelné. Zatímco někteří z přítomných vsadili na eleganci, jiní chtěli být spíš extravagantní či naopak nenápadní. Velkou pozornost si pochopitelně získala Gabriel Jiráčková, která patří mezi nejznámější takzvané živé Barbie.

„Vzniklo už tolik různých animovaných filmů s panenkou Barbie, někdy více a někdy méně podařených. Ani jeden ale nebyl ten pravý velký celovečerní hraný blockbuster, který by si za více než 60 let od svého vzniku Barbie zasloužila. Už jsem ani nedoufala, že bych se toho mohla, ještě jako Barbie na plný úvazek, dočkat,“ řekla před premiérou pro CNN Prima News.

Čtěte také: Koberec plný hvězd na premiéře Barbie. Co říká o róbách česká barbína Gabriel Jiráčková

Barbie neevokovala během premiéry však jen Jiráčková. Po vzoru oblíbené panenky se oblékla také moderátorka Eva Perkausová, která by díky blond vlasům, modrým očím a širokému úsměvu mohla ve filmu sama účinkovat. Jako těhotná Barbie pak vypadala Dominika Myslivcová, která dala zcela na odiv své bříško.

Podívejte se také na fotky ze zahraničních premiér filmu Barbie. 10. července se konala premiéra filmu v Los Angeles a 12. července v Londýně:

Barbie určuje trendy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.