Celebrity

19. února 2023 10:42

Tomáš Durčák

Bude máma. Dominika Myslivcová se pochlubila, že s partnerem čekají miminko

Dominika Myslivcová překvapuje: Mateřské pudy se ozývají! Je čas na dítě?

Influencerka Dominika Myslivcová (28) se pochlubila se šťastnou novinkou. Se svým současným partnerem Zdeňkem, s kterým se na veřejnosti poprvé ukázala loni na podzim, očekávají miminko.

Jak se Dominika dříve svěřila, se Zdeňkem byli nějakou dobu jen přátelé, zatímco se ji úspěšný podnikatel pokoušel zhruba rok uhánět. Až pak přeskočila jiskra a zamilovaný pár se poprvé společně ukázal loni v září na premiéře filmu Indián.

„Jak je to vážné, uvidíme časem. Zatím jsem spokojená. Vlastně je to člověk, se kterým se znám již delší dobu. Seznámili jsme se už v době covidu a za tu dobu jsme se spřátelili. Poté jsme začali randit a jak to bude dál, nechávám osudu,“ prozradila pro Prima Ženy Dominika.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podle délky prstů poznáte, jak je partner obdařen tam dole

Byť se spolu pár ve společnosti příliš často neukazuje, vyrazili spolu na Česko-Slovenský ples, kde Dominika prozradila, že vzhledem ke své temperamentní povaze jim hádky a konflikty ve vztahu rozhodně nechybí.

„Já jsem docela dominantní osoba, takže musí být po mém, ale přítel to má úplně stejně, takže my když se začneme hádat, tak to nemá konce. A ani jeden nechce ustoupit. Usmiřovací sex je potom nejlepší,“ prozradila o svém soukromí na plese Myslivcová pro eXtra.cz.

Zdá se, že usmiřování v posteli má pozitivní účinky. Došlo to tak daleko, že dvojice čeká prvního potomka. „Projekt BABY,“ napsala ke své nové fotografii. Redakce Prima Ženy Dominiku telefonicky kontaktovala, ta ale v neděli ráno telefon nezvedala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.