Celebrity

23. září 2022 13:23

Vanesa Havlíková

První rozhovor o novém příteli: Dominika Myslivcová řekla, zda myslí už na miminko

Influencerka Dominika Myslivcová (28) se na premiéře nového filmu Indián objevila po boku pohledného muže. Nového přítele tak poprvé ukázala veřejnosti a redakci Prima Ženy následně exkluzivně prozradila informace o novém vztahu. A také naznačila, zda už myslí na založení rodiny.

Co se týče soukromí Dominiky Myslivcové, tak bylo dlouho těžké cokoliv zjistit. Dominika byla pověstná tím, že si soukromí střeží a své partnery hned tak neukazuje. O předchozím vztahu své fanoušky informovala dokonce až poté, co se s přítelem rozešli. Nyní se ale čerstvě osmadvacetiletá vnadná blondýnka objevila ve společnosti s novým partnerem. Zdeňka, který je podnikatel, před nikým rozhodně neskrývala.

Seznámili se už před časem

Dominika na první pohled vypadá velmi šťastně a zdá se, že jí nový vztah opravdu svědčí. Jak moc je to ale s novým partnerem vážné? Dominika má jasno.

„Jak je to vážné, uvidíme časem. Zatím jsem spokojená. Vlastně je to člověk, se kterým se znám již delší dobu. Seznámili jsme se už v době covidu a za tu dobu jsme se spřátelili. Poté jsme začali randit a jak to bude dál, nechávám osudu,“ vysvětlila pro Prima Ženy detaily o novém vztahu účastnice show Like House.

Podívejte se, jak to vypadá doma u Dominiky Myslivcové:

Sehraní parťáci

Dominika si v minulosti už několika vztahy prošla, tentokrát to je ale prý přeci jen dost jiné.

„Rozhodně je ten vztah úplně jiný, než byly ty předchozí, ale to je normální. Já musím říct, že mi ten vztah zatím přijde rozhodně nejvíce sehraný. Lidé a přátelé, kteří nás znají, nám říkají, že fungujeme jako parťáci a že se to málokdy vidí. Takže opravdu je to zatím vše super. Jsme takoví parťáci a uvidíme, jestli budeme i ti parťáci pro život,“ prozradila Dominika Myslivcová redakci Prima Ženy.

Zdeněk to ale neměl s Dominikou úplně jednoduché. Trvalo mu zhruba rok, než vyrazili na společné rande.

„Než se mi někdo dostane pod kůži, trvá to. Nejsem typ holky, se kterou se někdo seznámí a hned s ním začne chodit. Já jsem měla ještě jiného partnera, takže jsem se ani nekoukala po jiných mužích. Začali jsme randit, až když jsme se rozešli s předchozím přítelem. Měl výdrž a hrozně si s ním rozumím jako s člověkem. Zasměji se s ním a to potřebuji. Je pro mě nejdůležitější mít vedle sebe někoho, kdo je úplně v pohodě a dokáže mě rozesmát,“  prozradila Dominika pro web expres.cz

Na dítě už pomýšlí

Dominika nedávno oslavila své 28.narozeniny a sama blogerka na sobě změnu již pociťuje. Myslí už na rodinu a začala toužit po miminku?

„Změnu určitě pociťuji, ten věk je znát. Přemýšlím rozhodně jinak, než jak jsem to měla před lety. Oslavila jsem své 28. narozeniny a uvědomila jsem si, že nejsem už úplně mladá. Jsem rozhodně rodinný typ, chtěla bych svatbu, děti, ale akorát nejsem typ člověka, který si udělá dítě jen tak s někým. Pořád jsem čekala a nevím, jestli ještě budu čekat na toho pravého prince,“ prozradila influencerka pro web Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.