Rihanna čeká druhé miminko. Těhotenské bříško odhalila při vystoupení na Super Bowlu

Barbadosko-americká zpěvačka Rihanna (34) vystoupila v neděli večer v poločasové přestávce Super Bowlu. Během svého vystoupení odhalila i krásnou novinku – čeká už druhé miminko.

Pro Rihannu (34) bylo vystoupení na Super Bowlu speciální v tom, že se jednalo o její první show po téměř pětileté pauze. Pro svůj comeback si nemohla zvolit velkolepější příležitost. Finále amerického fotbalu jenom v USA sleduje přes 100 milionů diváků. Zpěvačka nabídku dostala v době, kdy byla pouhé tři měsíce po porodu svého prvního syna.

Čtěte také: Těhotenská móda Rihanny je odvážná a šokující. Líbí se vám?

O vystoupení tehdy podle svých slov dost přemýšlela. „Pokládala jsem si otázky: Jsi si jistá? Měla bys tři měsíce po porodu dělat taková zásadní rozhodnutí? Mohla bys toho litovat…,“ cituje myšlenkové pochody zpěvačky a držitelky ceny Grammy web web Maminka. Nakonec na účinkování přece jen kývla. „Bylo pro mě důležité to udělat, pro reprezentaci i pro mého syna, aby to viděl,“ dodala zpěvačka.

Fanoušci to poznali ještě před oficiálním oznámením

Rihanna se na akci objevila v sytě rudé kombinéze, kterou si na začátku maličko rozepnula, a odhalila tak lehce zakulacené bříško. Toho si všimli pozorní fanoušci, kteří okamžitě začali horlivě spekulovat na sociálních sítích o tom, zda zpěvačka není v jiném stavu. Rihanna svým následným gestem dohady ještě posílila. Během toho, co zpívala píseň Diamonds, si položila ruce na břicho a něžně si ho pohladila.

Je to přitom teprve devět měsíců, co zpěvačka se svým partnerem A$AP Rockym přivítala na světě jejich prvního syna. Veřejné prozrazení druhého těhotenství nemohlo být velkolepější. Zakladatelce kosmetické značky Fenty Beauty navíc bude přesně za týden 35 let, takže by se slavnostní odhalení mohlo považovat i za takový předčasný narozeninový dáreček. Zpěvaččin management její těhotenství krátce po vystoupení potvrdil.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.