Chcete mít rty jako Rihanna nebo Angelina? Vyzkoušejte 5 tipů pro přirozené zvětšení

Rty jsou symbolem krásy a smyslnosti každé ženy. Pokud nejste zrovna typ Angelina Jolie a nepatříte mezi šťastně obdarované od přírody, máme pro vás pár tipů, jak si přirozeně zvětšit rty. Jak docílit plnějších rtů u sebe doma?

Pokud zrovna nepatříte mezi fanoušky estetických úprav a zvětšování rtů kyselinou hyaluronovou není nic pro vás, máme dobrou zprávu. Rty lze totiž opticky zvětšit rychle a neinvazivně, a to pouze za použití pár jednoduchých triků, které zvládnete hravě sama a u sebe doma.

1. Peeling

Krok číslo jedna, který je zároveň velice důležitý. Před tím, než zkusíte jakýkoliv jiný trik, nejdříve zbavte své rty odumřelých částí kůže tím, že jim dopřejete peeling. Vysušené rty vypadají menší než ve skutečnosti jsou, a to rozhodně není efekt, kterého chcete docílit. Používejte speciální peeling určený na rty, díky kterému bude vaše pokožka vypadat zdravěji a šťavnatěji.

2. Hydratace

Pokud je vaše tělo dehydratované, mohou se vaše rty scvrkávat. Jakkoliv to zní vtipně, tekutiny jsou v tomto směru opravdu velice důležité a pitný režim se odráží na vašem celkovém vzhledu včetně rtů. Kromě dostatečného množství tekutin nezapomínejte hydratovat také přímo vaši pusu, k tomu zvolte kvalitní balzám na rty. Ten pomůže změkčit a posílit vnější vrstvu pokožky. Masky na rty jsou v kosmetickém průmyslu relativně nové, ale mají skvělé výsledky. Nejenom, že dokážou „uzamknout“ vlhkost na rtech, ale pokožku také revitalizují.

Jak docílíte rtů Angeliny Jolie? Tady je pár triků:

3. Primer

Před použitím jakéhokoliv produktu, použijte takzvaný „primer“, tedy podkladovou bázi. Ta rty zhebčuje a zároveň je připraví na aplikaci rtěnky či lesku. Barvu hezky zafixuje a postará se o to, že se vám na rtech nebudou vytvářet nevzhledné žmolky a nebudou vypadat vysušeně.

4. Použijte konturku

Trik filmových maskérů i make-up artistek, který se používá po celém světě a je velice efektivní. Vy ho navíc v pohodě zvládnete u sebe doma. Pomocí konturovací tužky na rty obkreslete své rty, a tam, kde je chcete zvětšit, mírně přetáhněte přes svou linii. Začínejte vždy od středu rtu a postupujte až ke koutkům. Zbytek rtů dobarvěte rtěnkou, která může být o odstín světlejší. Pokud chcete, můžete konturku nanést na úplně celé rty.

5. Lesk jako dokonalý závěr

Tento trik k vašim rtům zaručeně přitáhne pozornost. Stačí, když si vezmete svůj oblíbený lesk na rty (buď úplně bezbarvý anebo v barvě vaší rtěnky) a jemně ho aplikujete doprostřed vrchního i spodního rtu. Perfektní závěr, který vašim rtům dodá objem.

Sdílejte článek
Štítky krása Rihanna rtěnka ženy tipy zvětšení rtů pokožka vzhled triky rty peeling rtěnky Angelina Jolieová krása přirozené zvětšení rtů lesky na rty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.