Móda a krása

23. června 2022 13:00

Komerční sdělení

Rty si během léta zaslouží tu nejlepší péči. Máte ji ve své kabelce?

Pokud patříte do skupiny žen, které se o sebe starají opravdu pečlivě, pak vám v létě v kabelce hydratační balzám na rty rozhodně nechybí. Víme, jak vybrat ten, který předejde vysoušení citlivé pokožky rtů.

Rty jsou kryty jen velice tenkou vrstvou pokožky, která navíc neobsahuje pigment, vyžadují proto maximální péči. Proč dochází tak často během letních dní k jejich mechanickému poškození? Vzhledem k tomu, že téměř neobsahují melanin, takže nemají dostatečnou ochranu proti slunečnímu záření a nejsou samy schopny hydratace, je sluneční záření, kterému jsou vystaveny neustále, velkým rizikem.

Pozor: Stejný problém trápí muže i ženy. Jakmile tedy udeří vlna letních veder, je dobré mít při ruce balzám na rty, který je ochraňuje, vyživuje a celkově hýčká. Základním pravidlem, jak v letních dnech pečovat o rty, je dodávat jim pravidelnou hydrataci. Nikoli tak, že si rty budete olizovat (pozor na trávicí enzymy, které sliny obsahují – ty bolestivost a vysoušení rtů jen urychlují), ale tak, že organismu dodáte dostatek tekutin a budete mít po ruce hydratační balzám na rty. Jen tak se vyhnete bolestivým prasklinkám, zarudnutí a vysušeným konturám rtů.

Jedinečná péče o rty nejen během léta

Jedinečný balzám na rty Magnificent Lip Balm Orlane s kyselinou hyaluronovou optimálně hydratuje po celých 24 hodin a viditelně vyplňuje rty. Podporuje produkci kolagenu, který zajišťuje regeneraci rtů, a stimuluje buněčnou výměnu. Obnovuje přirozenou barvu rtů a jejich lesk. Jeho součástí je rostlinný extrakt z hlubin oceánů, bohatý na omega 3, 6 a 9. Jeho odstín je transparentní, lehce narůžovělý. Má jemnou vůni a snadno se aplikuje. Vašim rtům dá pocit sametové jemnosti, okamžitě je vyhladí a dlouhodobě ochrání.

Pokud máte rty vyživené a zdravé, sáhněte po některé z variant lesků na rty, které rtům dodají plnost a svěžest, což v případě vysušených rtů možné není.

Dekorativní pečující kosmetika Orlane zahrnuje širokou škálu jedinečných kolekcí rtěnek, podkladových make-upů, kompaktních pudrů a tónovacích hydratačních krémů, které nejen podtrhnou krásu pleti, ale také ji ošetří. Ve vašem neceséru by neměla chybět ani pečující řasenka a nezbytný rozjasňující pečující štětec na oční kontury. Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či síti prodejen Marionnaud. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Sdílejte článek
Štítky léto sušení kosmetika kabelka pokožka Orlane péče o rty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.