Make-up plný barev a experimentů. Jaké trendy v líčení vévodí letošnímu podzimu?

Období letních sukní a šatů je u konce a nastává doba poněkud kreativnější. To zdaleka neplatí pouze pro výběr podzimního outfitu, také u správného líčení se můžete obzvlášť na podzim vyřádit.

V létě se většina žen příliš nelíčí a sluníčko je obvykle tím největším pomocníkem. V pochmurném počasí se tak rozhodně nebojte sáhnout po výraznějších barvách. Čím osobitější vaše líčení bude, tím lépe.

Jak na rychlý make-up za 5 minut?

Odstíny modré, kamínky a ozdobné prvky

Ať už se jedná o oblečení, či líčení, modrá barva z módy rozhodně nevyjde. Jednou je hitem baby blue, poté blankytně modrá a nakonec zase tyrkysová. Letošní rok však bude patřit kobaltově modré. Zvolit můžete v této barvě stín, linku, řasenku, či dokonce rtěnku.

Nevyhýbejte se kamínkům, perlám a třpytkám – jednoduše ozdobným prvkům, které už dávno nepatří pouze na festivaly. Nosí je ženy i muži. V létě vypadají skvěle s výrazným barevným líčením, na podzim a v zimě jimi můžete doplnit například oblíbené kouřové líčení.

Barevné líčení, odstíny podzimu i neotřelé linky

Barevné oči, rty i tváře fungují v líčení jako prvky, které poutají pozornost. Zejména na podzim se nemusíte bát vykročit z komfortní zóny a přidat k tradičnímu každodennímu make-upu alespoň jeden akcent. Zvolit můžete například barevnou linku či stín do vnitřního koutku oka. Ani barevnou řasenkou nebo rtěnkou vedle nešlápnete. Zkusit můžete nakombinovat například žlutou s odstínem vínové, světle fialovou s tmavě červenou anebo pastelově modrou s fuchsiovou.

Opomenuty by neměly zůstat ani oranžová, hnědá či béžová – tyto barvy k podzimu zkrátka patří. Stejně dobře jako na outfitech vypadají i na očích. Dají se mezi sebou krásně kombinovat a můžete vytvářet nespočet možností. Ať už s těmito zvolíte líčení matné, nebo třpytivé, úspěchu se bezpochyby dočkáte.

Oční linky si určitě někdy dělala spousta z nás. Pro někoho jsou dokonce součástí každodenního looku a nevyjde bez nich z domu. Komu už se ale klasické linky okoukaly, může zkusit trochu zaexperimentovat. Černá barva se dá vyměnit za zářivější a linka se dá vést trochu jinudy. Nový trend v make-upu tak je na světě a podzimní líčení bude zase o něco zajímavější.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.