Celebrity

30. května 2022 11:30

Tomáš Durčák

Že se příliš líčím, je nesmysl. Nedělám to vůbec, říká Marie Růžičková

Jak je to s jejím líčením, o kterém se pořád dokola vedou spory, ke komu více tíhne dcera Lejla, jakou dietu dnes drží nebo čemu kromě rodiny věnuje nejvíce energie? Na kus řeči jsme si tentokrát sedli s Marií Růžičkovou (33), manželkou bývalého hokejisty a současného trenéra Vladimíra Růžičky (59), aby nám na všechny tyto otázky odpověděla.

Marie se před pěti lety stala paní Růžičkovou a od té doby se v jejím životě udála řada změn. Tou největší byla samozřejmě dcera Lejla, po sňatku s živoucí legendou českého hokeje se však na ni upřela také pozornost široké veřejnosti, ze které nevzešly jenom pozitivní věci.

A i když už Marie o své minulosti či vzhledu řekla mnohé, překvapila odpovědí hned u první otázky na kosmetiku a líčení. „O mně se často říká, že se hodně líčím, dneska se ale ve skutečnosti nelíčím prakticky vůbec. Jelikož mám obočí vytetované, řasy nalepené a make-up nepoužívám, nemám důvod se líčit. Jediné, co používám, je rtěnka,“ prozradila.

Podívejte se, jaké líčení na léto doporučuje Agáta Hanychová:

Bude z malé Lejly hokejistka?

U Růžičků doma panuje až téměř tradiční rozdělení rolí. Marii baví vaření, pečení (aby taky ne, když je vyučená cukrářka) a kosmetika, zatímco Vladimír celý svůj život zasvěcuje hokeji. Kdo ale vítězí u malé Lejly? Maminka se šminkami, nebo tatínek s hokejkou?

„Ona tíhne k oběma, nemá žádnou preferenci. Já jako maminka jsem přes ty bebíčka, pomazlení, koukáme spolu na pohádky a tak. A s taťkou zase strašně ráda hraje hry, třeba Člověče, takže tíhne k oběma. Je to naše zlatíčko,“ popsala Marie Růžičková, jak to u nich doma funguje.

A když už malá Lejla s tátou tak ráda hraje hry, nelákalo by ji skočit na led a zkusit kariéru hokejistky? „Ne, ježíšmarjá, to v žádném případě, to bychom nikdy nechtěli,“ chytá se za hlavu Marie. „Chodí na tancování, takže bychom ji chtěli vést spíš tímto směrem. Tancování, možná tenis, něco takového,“ dodává.

Dieta a boj se sladkým

Při pohledu na Mariin Instagram je jasné, že se teď o sebe snaží hodně dbát. Často vyráží za sportem do přírody, na brusle a tak dále. Dodržuje při tomto aktivním životním stylu i nějakou dietu, nebo jídlo vůbec neřeší? „V posledních asi dvou letech jsem jídlo popravdě vůbec neřešila, ale teď jsem začala tak trochu zdravě jíst. Snažím se zařazovat hodně ovoce, zeleniny, dostatečně pít a taky se víc a intenzivněji hýbat,“ popsala Marie.

A v tom, co je pro ni při aktuálním stravování největší zkouškou, má jako mnoho z nás jasno – sladké! „Sladké strašně miluju, ale o to víc se ho teď musím snažit omezovat,“ svěřila se.

Současné a budoucí životní priority

O tom, co všechno Marie zažila v minulosti, už bylo napsáno a řečeno asi vše podstatné. Proto jsme se místo toho zabývali spíš její přítomností a budoucností. Čemu dnes věnuje nejvíce energie? „Na prvním místě je pro mě samozřejmě malá a manžel. Ti jsou pro mě nejvíc a věnuju jim nejvíc energie,“ odvětila bez zaváhání Marie s tím, že kromě rodiny se aktuálně věnuje i práci pro společnost v oblasti prodeje doplňků stravy.

„Tomu bych se chtěla věnovat i do budoucna, a pokud to půjde, svou činnost v této oblasti bych chtěla ještě rozšířit,“ dodala s tím, že na zakládání vlastního byznysu to v tuto chvíli spíš nevidí: „Možná někdy v daleké budoucnosti. Po jednom zklamání z vlastního byznysu už se teď ale do něčeho takového vyloženě pouštět nechci,“ uzavřela.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.