Celebrity

26. května 2022 15:00

Josef Šťastna

Luxus, prostor a fascinace světlými odstíny. Monika Bagárová ukázala bydlení

Zpěvačka Monika Bagárová (27) patří k ženám, které nemají problém informovat fanoušky a fanynky o svém soukromí. Partnerka MMA zápasníka Makhmuda Muradova (31) ukázala, jak bude vypadat dům, který stojí u Brna.

Monika Bagárová patří k citlivým ženám, které pravidelně informují své příznivce na sociálních sítích o vydařených projektech i životních nezdarech. Monice se podařilo zažehnat vánoční rozchodovou krizi a znovu našla v Makhmudovi partnera, o kterého se může opřít ona i malá dcera Ruminka.

Populární zpěvačka na svém instagramovém profilu ukázala, jak bude nemovitost, která stojí u Brna, zařízená. Jednopodlažní domek bude mít pět místností, celý prostor bude otevřený a budou převládat světlé odstíny.

Podobné články

Monika Bagárová vzala dceru ke Krausovi:

„Zatím máme návrhy interiéru. Dům má pouze okna a dveře, teď přijde na řadu podlaha a omítky,“ prozradila Monika Bagárová na svém Instagramu. „Vybrali jsme vinylové podlahy do celého domu kromě koupelny, tam budeme mít dlažbu,“ dodala pyšně.

Monika Bagárová dům chystá pro rodiče

S přítelem Makhmudem mají už dům u Prahy, nemovitost u Brna tak bude sloužit hlavně jejím rodičům, se kterými má Monika těsné pouto. Dům bude ale sloužit i pro její potřeby. Zpěvačka má řadu pracovních projektů na Slovensku a „hotel“ v polovině cesty k bývalým federálním sousedům se vždy hodí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.