Odhalená kůže ve Varech: Ornella Koktová či Gábina Jiráčková se provokace nebojí

Na terasách Mlýnské kolonády v Karlových Varech v pondělí večer proběhla přehlídka návrhářky Debbie Brown. Jedna z nejočekávanějších módních událostí roku proběhla v hodně divoké atmosféře. Některé celebrity se při výběru šatů opravdu nebály odvázat. Přehlídku moderovala Veronika Farářová.

Stejně jako oblečení, které navrhuje, je i Debbie Brown nepřehlédnutelná. Proto byla její přehlídka jednou z nejočekávanějších módních událostí, které se v rámci festivalu v Karlových Varech odehrávají. Moderování se ujala zkušená Veronika Sasková Farářová, na extravagantní modely se přišlo podívat mnoho slavných osobností.

Dresscode přehlídky zněl black extravagant, a zatímco někdo ho dodržel na jedničku, jiní hosté se jím neřídili vůbec. Všichni ale měli společné to, že si s úsměvem na rtech vychutnali přehlídku jedinečných modelů. Shodli se, že ač modely viděli už i lepší, co se týká show jako takové, byla fenomenální a nejlepší, jakou Brown zatím uspořádala.

Hosté v černé

Svým vzhledem pravděpodobně nejvíce překvapila jindy velmi jemná a do odstínů růžové laděná česká Barbie. Na přehlídku se Gabriela Jiráčková přišla podívat oblečená v černé síťovině. Barbie v sobě však zcela nepotlačila, logo známé panenky měla na kabelce a outfit doladila růžovou obuví se srdíčky a duhou.

Podívejte se na rozhovor s Jiráčkovou a jejím partnerem:

Pěveckého vystoupení během akce se ujali Jan Bendig a Markéta Konvičková, přičemž oba jejich outfity zdobily ostny. Marsell Bendig, zpěvákův bratr, se pak jako jeden z modelů prošel i po molu. Extravagantní módu předváděl také Matyáš Hložek, syn zpěváka Stanislava Hložka. Černé krátké šaty s průstřihem pod ňadry vynesla Ornella Koktová, kterou na kolonádu doprovodil její manžel Pepa Kokta.

Podívejte se na rozhovor s Šarlotou Frantinovou:

Dojatá návrhářka

Show sklidila od obecenstva obrovský potlesk a dojatá návrhářka Debbie Brown s kyticí v ruce pronesla proslov, v němž neskrývala dojetí. Kompozice přehlídky byla neotřelá, ale mezi některými hosty zavládly i rozpaky z toho, že brzy došlo víno, objevily se i zbytečné časové prostoje. Vše ale přebila opravdu skvělá show. Na fotografie celebrit a modelů se můžete podívat v galerii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.