Odhalená kůže ve Varech: Ornella Koktová či Gábina Jiráčková se provokace nebojí

Na terasách Mlýnské kolonády v Karlových Varech v pondělí večer proběhla přehlídka návrhářky Debbie Brown. Jedna z nejočekávanějších módních událostí roku proběhla v hodně divoké atmosféře. Některé celebrity se při výběru šatů opravdu nebály odvázat. Přehlídku moderovala Veronika Farářová.

Stejně jako oblečení, které navrhuje, je i Debbie Brown nepřehlédnutelná. Proto byla její přehlídka jednou z nejočekávanějších módních událostí, které se v rámci festivalu v Karlových Varech odehrávají. Moderování se ujala zkušená Veronika Sasková Farářová, na extravagantní modely se přišlo podívat mnoho slavných osobností.

Dresscode přehlídky zněl black extravagant, a zatímco někdo ho dodržel na jedničku, jiní hosté se jím neřídili vůbec. Všichni ale měli společné to, že si s úsměvem na rtech vychutnali přehlídku jedinečných modelů. Shodli se, že ač modely viděli už i lepší, co se týká show jako takové, byla fenomenální a nejlepší, jakou Brown zatím uspořádala.

Hosté v černé

Svým vzhledem pravděpodobně nejvíce překvapila jindy velmi jemná a do odstínů růžové laděná česká Barbie. Na přehlídku se Gabriela Jiráčková přišla podívat oblečená v černé síťovině. Barbie v sobě však zcela nepotlačila, logo známé panenky měla na kabelce a outfit doladila růžovou obuví se srdíčky a duhou.

Podívejte se na rozhovor s Jiráčkovou a jejím partnerem:

Pěveckého vystoupení během akce se ujali Jan Bendig a Markéta Konvičková, přičemž oba jejich outfity zdobily ostny. Marsell Bendig, zpěvákův bratr, se pak jako jeden z modelů prošel i po molu. Extravagantní módu předváděl také Matyáš Hložek, syn zpěváka Stanislava Hložka. Černé krátké šaty s průstřihem pod ňadry vynesla Ornella Koktová, kterou na kolonádu doprovodil její manžel Pepa Kokta.

Podívejte se na rozhovor s Šarlotou Frantinovou:

Dojatá návrhářka

Show sklidila od obecenstva obrovský potlesk a dojatá návrhářka Debbie Brown s kyticí v ruce pronesla proslov, v němž neskrývala dojetí. Kompozice přehlídky byla neotřelá, ale mezi některými hosty zavládly i rozpaky z toho, že brzy došlo víno, objevily se i zbytečné časové prostoje. Vše ale přebila opravdu skvělá show. Na fotografie celebrit a modelů se můžete podívat v galerii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.