Vignerová na přehlídce vypadala, že ji s Kolečkem pojí magnet. Plánují rozverné léto

Aneta Vignerová na přehlídce v Karlových Varech

V neděli se v rámci filmového festivalu v Karlových Varech uskutečnila přehlídka uznávané módní návrhářky Zuzany Lešák Černé. Jednou z jejích modelek byla rovněž Aneta Vignerová, kterou přišel podpořit její manžel Petr Kolečko. O zamilované pohledy, letmé dotyky a něžné polibky mezi nimi nebyla nouze. Redakci Prima Ženy poskytla Aneta exkluzivní rozhovor, ve kterém se rozpovídala o módě a mimo jiné prozradila, jaké mají s manželem plány na léto.

Filmový festival v Karlových Varech pravděpodobně zažil svůj módní vrchol. Nedělní přehlídku Zuzany Lešák Černé si nenechala ujít řada slavných osobností, které chtěly vidět překrásné modely na neméně krásných modelkách.

Zamilované hrdličky

Největší pozornost na sebe strhla modelka Aneta Vignerová, která se objevila na mole hned v několika outfitech. Zářila štěstím a není se čemu divit, podpořit ji totiž přišel manžel a otec jejího syna Petr Kolečko.

Když se Vignerová zrovna nevěnovala pracovním povinnostem, od svého manžela se nehnula na krok a projevy lásky mezi nimi nebyly ničím vzácným. Když se modelka Kolečka letmo nedotýkala či mu nedávala polibek, alespoň na něj koukala zamilovaně jako na obrázek.

Módní nebe

Přehlídku jedné z nejuznávanějších českých módních návrhářek si přišla vychutnat celá plejáda celebrit. Nechyběla známá modelka Andrea Verešová či prezidentka národní soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko.

Čtěte také: Modelka Pořízková ve Varech pobavila. Moje šaty? Podívej se sama, vyzvala reportérku

Blyštivé a tím pádem velmi výrazné šaty pro tuto příležitost zvolila moderátorka Gabriela Partyšová, která dobře ví, že zlatá jí sluší. Podobný styl zvolila herečka Romana Goščíková, která ovšem v kratším modelu odhalila nohy a víc se odvázala také s účesem.

Takhle vypadala přehlídka Zuzany Lešák Černé:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.