Česká Barbie předvedla průsvitný model. Příteli nevadí, když na ni zírají jiní muži

KVIFF: Gabriela Jiráčková ve Varech

Česká Barbie Gabriela Jiráčková a její přítel Maxmilián Semela se postarali o pořádné pozdvižení na módní přehlídce v Karlových Varech. Jiráčková ukázala odhalené pozadí a tak bylo jasné, že redakce Prima Ženy se musí zeptat, zda přítel nežárlí, když na Gábinu zírají ostatní muži.

Gabriela Jiráčková (23) s partnerem dorazila během filmového festivalu na módní přehlídku Debbie Brown. Extravaganci se nebránily ani samotné předváděné modely, a tak se nelze divit, že se s nimi rozhodla sladit také Gabriela, která zvolila černý síťovaný model s kapucí doplněný růžovými sandály na vyšší platformě. Její outfit vzbudil mezi přítomnými pozdvižení.

„Celý tenhle outfit mi skládala jedna slovenská návrhářka a stylistka, která mi přivezla celý model z New Yorku a popravdě, vůbec netuším, na kolik přišel,“ odpověděla Jiráčková na dotaz webu Prima Ženy, jakými brýlemi svůj vzhled doplnila a zda zná jejich cenu. Další dotaz pak směřoval na jejího partnera Maxe a na to, zda náhodou nežárlí, když se jeho partnerka na přehlídce mezi lidmi promenáduje pouze v průhledné síťce.

„Síťky mě vždycky lákaly, takže tuhle si budu střežit rád,“ zareagoval vtipně Max. „On hlavně Max moc žárlivý není. Spíš mu lichotí, když je o mě zájem a muži mu mě závidí,“ doplnila Česká Barbie Gabriela Jiráčková s tím, že se ani takto odhalená opravdu na veřejnosti vůbec nestydí: „Dnešní večer se nese v duchu black extravagant, je to i předepsaný dress code. Navíc už tento model mám delší dobu a nevěděla jsem úplně, kam ho vzít, protože je to přece jen trochu extravagantní a navíc černé, což k Barbie úplně nejde, ale zrovna dneska si myslím, že je to úplně ideální.“

Gabriela Jiráčková netají, že má velkou zálibu v kosmetických zákrocích a plastických operacích. Přiznala také, že pozadí, které ve svém outfitu rovněž všem účastníkům módní přehlídky dobrovolně ukázala, je 100% přírodní a výsledek její každodenní dřiny: „Každý den mám se svým trenérem tréninky a držím stravu, takže zadeček je jednak dílem přírody, respektive mých rodičů, a pak také dílem posilovny a tvrdé dřiny.“

Gabriela však do Varů dle svých slov nedorazila pouze na přehlídku, ale má v plánu si v následujících dnech KVIFF pořádně užít. „Zítra plánujeme nějaké filmy, procházku, možná nějaký termál, potkat se s přáteli, obchodními partnery a pozítří máme v plánu ještě jednu akci, prosecco párty,“ prozradila Jiráčková s tím, že na tuhle akci s dress codem touch of orange chystá rovněž velmi zajímavý outfit, jen s dotykem oranžové.

Nenechte si ujít také rozhovor s rapperkou Charlottou rovněž z letošního KVIFF:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.