Celebrity

24. prosince 2023 06:00

Zuzana Schneidewind

Štěpán Benoni o Vánocích dbá na výzdobu. Se ženou se snažíme nic nehrotit, říká

Show Jana Krause: Štěpán Benoni

Štěpán Benoni (39) bude mít nejspíš Vánoce jako z pohádky. Snaží se totiž dodržovat určitá pravidla a nepodceňuje přípravy na svátky. Kde je stráví a jak dalece je prožívá?

Vánoční svátky plánuje Štěpán Benoni strávit v jižních Čechách, kam se spolu s manželkou a dvěma australskými ovčáky přesunuli již v období pandemie. Od té doby svůj instagramový profil plní snovými snímky z malebného kraje národního parku. Na první pohled je jasné, že Šumava herci s italskými kořeny přirostla k srdci.

Přečtěte si také: Co na Štědrý den přináší štěstí, co smůlu? Pod stůl dejte sekeru a namažte si tváře medem

Když se oblíbeného aktéra se širokým úsměvem zeptáte na jeho nezapomenutelné Vánoce, rozzáří se. „Ty jsou každý rok. Jsem velký milovník Vánoc a na Šumavě je máme kouzelné,“ odpovídá Štěpán Benoni, kterého si televizní diváci oblíbili například jako vyšetřovatele Emila v seriálu Duch nebo v úspěšném seriálu ZOO, v němž hraje roli spolumajitele baru Marka (Mařenky) Rokla.

Zajímá vás, jestli věří na Jeříška? Už dávno ne. „Byl jsem velice bystré dítě. To ale nic nemění na tom, že jsem prožíval krásné Vánoce, jako kdyby Ježíšek byl. Možná jsem si ani nikdy nemyslel, že by existoval,“ neskrývá.

Benoni má na klidné svátky, které se v posledních letech stávají spíše svátky nákupů a shonu, jednoduchý a praktický recept. „Dbám na výzdobu a na to, aby se nic nehrotilo a nestresovali jsme se. Jsem rád doma, máme to tam krásné a jen odpočíváme,“ uvádí herec, jehož životní láskou je slovenská herečka Vladimíra Striežencová, kterou si v létě roku 2013 vzal za manželku. Za svědka mu šel kolega David Matásek, jenž byl i u jejich seznámení. „S Vlaďkou jsme se poznali v Městském divadle Kladno, kde jsem byl tenkrát v angažmá a ona zaskakovala ve hře Jaromír Jágr, Kladěňák. David Matásek hrál Jardu Jágra,“ přiblížil v rozhovoru pro MF DNES z roku 2022 Štěpán Benoni. Herecké manželství si nemůže vynachválit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.