Astročlánky

19. prosince 2023 06:30

Eliška Reiglová

Vánoční výzdoba podle horoskopu: Lvům se líbí luxusní dekorace, Beranům barevné

Výzdoba je jedním z oblíbených vánočních témat. Někdo se řídí trendy, někdo používá už léta stejné ozdoby, ale shodnout se lze na tom, že sváteční atmosféru si každý představuje trochu po svém. Jak byste si měli ideálně vyzdobit dům podle toho, v jakém znamení jste se narodili?

Beran

Jako vášnivé a energické znamení si můžete vánočně vyzdobit dům jasnými barvami a několika výraznými dekoracemi. Zvolte živé barvy, jako jsou červená nebo oranžová, a doplňte je nějakými odvážnými ozdobami, třeba zvučnými rolničkami.

Býk

Býci mají rádi luxus a přírodní prvky, takže si můžete vyzdobit dům vysoce kvalitními dekoracemi, a to i s přírodními materiály. Zkuste zdobit vánoční stromek dřevěnými ornamenty nebo ozdobami s květinovými motivy. Nutností je také použít kvalitní světelné řetězy.

Blíženci

Lidé narození v tomto znamení jsou kreativní a společenští, takže si můžete vánočně vyzdobit dům veselými a hravými dekoracemi. Použijte zábavné ozdoby, jako jsou třeba skleněné či plastové baňky s nápisy, které vyjadřují vaši osobnost či ducha rodiny. Případně si z nejrůznějších materiálů vytvořte vlastní výzdobu s pomocí nejbližších.

Rak

Citliví a rodinně orientovaní Raci si mohou vyzdobit dům s důrazem na teplé a útulné prvky. Použijte hodně měkkých a pohodlných textilií, jako jsou jemné deky, polštářky a plyšové koberečky. Zkuste pak dozdobit interiér i exteriér svíčkami, ideálně falešnými, abyste předešli požáru, a jemným osvětlením.

Lev

Toto znamení je dramatické a tvořivé, takže si může vyzdobit bydlení dekoracemi, které budou působit velkolepě a luxusně. Není od věci použít zlatou nebo stříbrnou barvu, křišťálové prvky a dekorace v nadměrných velikostech, jako jsou například velké červené stuhy nebo nádherné věnce. Ty se dají dokonce vyrobit doma.

Panna

Panny jsou praktické a mají smysl pro detail. Můžete si ozdobit dům jednoduchými a elegantními dekoracemi, využít koncept minimalismu, udržet čisté linie a pořídit kvalitní ozdoby, které vydrží roky. Zvolte přírodní barvy, jako jsou zelená a hnědá, a zdobte symetricky a precizně.

Váhy

Jako milovníci harmonie a rovnováhy si můžete vánočně vyzdobit dům vyváženými a esteticky příjemnými dekoracemi. Zkuste si vybrat dvě až tři barvy a držte se jednoho tvaru. Abyste se měli před svátky kam schovat, ponechte jednu místnost bez výzdoby.

Štír

Vášniví a tajemní Štíři, vy si můžete perfektně vyzdobit dům či byt temnějšími a mystickými dekoracemi. Použijte černou, fialovou nebo tmavě červenou barvu a zdobte dům dekoracemi, které mají kulaté tvary. Ty totiž symbolizují přemýšlivost a bude vás těšit, že jejich význam znáte jen vy a možná pár vyvolených.

Střelec

Jakožto optimističtí dobrodruzi si můžete vyzdobit obydlí veselými a zábavnými dekoracemi. Použijte jasně barevné prvky, nebojte se nejrůznějších kombinací a použijte světelných řetězů, kolik jen můžete. Do výzdoby tak jasně zakomponujete svou výraznou osobnost.

Kozoroh

Kozorozi jsou praktičtí a nedají dopustit na tradice. V tomto případě můžete vánoční výzdobu zvládnout s tradičními a jednoduchými dekoracemi. Použijte přírodní barvy, jako je zelená a hnědá, a staré vánoční dekorace, které jsou dědictvím rodiny. Případné nedostatky doplňte dřevěnými ozdobičkami.

Vodnář

Vodnáři, vy jste přátelští a inovativní, takže si můžete vyzdobit dům moderními a netradičními dekoracemi. Použijte svěží barvy, jako je světle modrá nebo stříbrná, a zkuste si pohrát s abstraktními vánočními motivy. Ozdoby například ve tvaru okurky letos frčí.

Ryby

Ryby jsou citliví snílci. I proto si můžete vyzdobit bydlení zevnitř i zvenčí romantickými a pohádkovými dekoracemi. Použijte pastelové barvy, jako je růžová nebo fialová, rozmístěte po domě pohádkové figurky či plyšáky a ze světel udělejte nápis dle vlastního gusta.

A Vánoce si pak společně užije u sledování pohádek. Tyhle by vám neměly uniknout:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.