Astročlánky

16. prosince 2023 06:30

Eliška Reiglová

6 znamení, které v roce 2024 čeká svatba: K oltáři se mohou vydat Kozorozi i Raci

Pomyslným vyvrcholením šťastného a spokojeného vztahu je svatba. Když do toho dva takzvaně praští, oficiálně tím stvrdí, že spolu chtějí strávit zbytek života. Leckdo už na tento krok netrpělivě čeká. Kdo se ho v roce 2024 podle horoskopu s největší pravděpodobností dočká?

Beran

Nebojácní a dobrodružní Berani přistoupí k manželství s neuvěřitelným entusiasmem. Jejich vášnivá nátura a neochvějná věrnost z nich přirozeně dělá jedince, u kterých je v roce 2024 svatba pravděpodobná, budou se chtít se svou polovičkou vydat vstříc celoživotnímu dobrodružství.

Rak

Lidé narození ve znamení Raka jsou pečující a pouhé jiskřičky lásky umí proměnit v žár oddanosti. Je pro ně přirozeností navazovat a utužovat pevné a oboustranně přínosné vztahy. V roce 2024 u sebe proto dost možná zpozorují touhu po uzavření manželského svazku vycházející z přání vytvořit bezpečný a milující domov pro svou budoucí rodinu.

Váhy

Jako harmoničtí diplomaté zvěrokruhu si Váhy v následujícím roce vnitřně urovnají záležitosti týkající se lásky. Mají schopnost ve vztazích vytvářet rovnováhu a pravděpodobně je ke sňatku začne lákat shoda s jejich ideály – férovostí a partnerstvím. K oltáři se vydají ruku v ruce s někým, o kom ví, že jim bude skvělou společností po zbytek života.

Štír

Intenzivní a magnetičtí Štíři budou chtít své romantické vztahy pozvednout na novou úroveň. Mají skrytou touhu po transformativních poutech, pročež jim koncept manželství začne připadat přitažlivější. Ucítí-li vášeň, věrnost a možnost s někým odhalovat tajemství života, k oltáři se přímo pohrnou.

Kozoroh

V kariéře chtějí Kozorozi dosahovat skvělých výsledků a sáhnout si až na vrchol, v roce 2024 budou chtít stejnou cestou jít i v rovině vztahové. Jsou ambiciózní a mají smysl pro zodpovědnost, proto jim bude svatba připadat jako logický krok, který budou chtít v životě udělat. I v lásce jsou disciplinovaní, což jim dává velkou šanci mít skutečně krásné a dlouhé manželství.

Ryby

Ryby mají vlastní svět, jemuž vládnou emoce a empatie. Manželství je podle nich svazek stvrzující silné citové pouto, proto budou mít nutkání ho uzavřít. V roce 2024 by rády posunuly své milostné vztahy do bodu neotřesitelnosti. Vstříc svatbě je bude vést vlastní intuice, které bezmezně důvěřují.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.