Astročlánky

29. listopadu 2023 06:30

Eliška Reiglová

Vlastnosti, které ve vztahu rozhodně nechcete: Panny jsou výbušné, Berani tropí scény

Když se s někým seznámíme a ten člověk se nám zalíbí, obvykle máme sklony přehlížet jeho negativní vlastnosti – jednoduše nám ujdou, jako by neexistovaly. Začátky vztahů proto bývají růžové, to špatné začíná na povrch vyplývat až postupem času. Nevýhody ve vztazích jsou určené i tím, v jakém znamení jsou lidé narození. Co od nich čekat?

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou známí svým temperamentem, který se dokáže v negativní vlastnost proměnit ve chvíli, kdy je využit ke ztropení scény. Na ledacos mají přehnané reakce a tím, že jsou poměrně citliví, občas až dětinsky vyletí. To není něco, co by jejich polovička v dospělém vztahu ocenila.

Býk

Jen málokdo je Býkům nesympatický, naopak se často stává, že se jim někdo zalíbí, což vede k nezávaznému flirtu. Partnera nepodvedou, ale kávu zdarma od pěkného baristy neodmítnou a vilný pohled s chutí opětují. Dlouhodobý a spokojený vztah s nimi tedy dokážou vést jen lidé, kteří na takové chování budou mít žaludek.

Blíženci

Vztah s Blíženci je jako vztah se dvěma osobami. Ve spokojeném partnerském životě jim brání vlastní nerozhodnost a nevyzpytatelnost, protože je činí nekonzistentními. Člověk po jejich boku v jednu chvíli cítí příval lásky a za minutu jako by neexistoval.

Rak

Za normálních okolností Raci svěřují svým blízkým v podstatě všechno, leckdy až moc. Občas se ale naopak chovají tajnůstkářsky, jako by měli něco za lubem. To může mít za důsledek poškození partnerského vztahu. Oni přitom nechtějí svou polovičku z ničeho vynechávat, jen se chtějí vyhnout konfliktům a diskuzím ohledně situací, ve kterých ještě sami nemají jasno.

Lev

Při randění se Lvy je největším problémem jejich ego. Nejcitlivější sice nejsou, ale když je někdo zraní, byť jen trochu, pamatují si to. Dočasně odpouštějí, ale nezapomínají, proto jsou schopni při hádce vytáhnout i to, co jejich partner řekl nebo udělal i před celými měsíci či dokonce roky. Překonat trable tak s nimi může být složité.

Panna

Pokud o sobě Panna řekne, že je v pořádku, je to špatné znamení. Tato zdánlivě jednoduchá odpověď na otázku, jestli se něco neděje, je u nich totiž znakem, že emoce uvnitř nich bublají a blíží se výbuch. Když se to stane, jejich partner se musí mít na pozoru. Lidé narození v tomto znamení se chtějí umět kontrolovat, kvůli čemuž jsou jejich výbuchy o to horší.

Váhy

Být zarytý monogamista má i své nevýhody. Váhy nedokážou být samy, když jeden vztah selže, hned se vrhnou do druhého, přičemž partnera se snaží vždy nanejvýš uspokojit, vycházet mu vstříc a jsou ochotné se kvůli němu měnit. Ten pak snadno ztratí pocit, že vedle sebe má samostatnou sebevědomou osobu. Ony samy kvůli tomu navíc přehlížejí vlastní potřeby.

Štír

Když se Štíři ve vztahu cítí byť jen trochu přehlíženi, jejich vnitřní příšera se vydrápe na povrch. Jsou přirozeně žárliví, o to intenzivněji ale v případě, že mají pocit, že se k nim partner nechová tak, jak by podle jejich představ měl. Když mají pocit, že jsou v ohrožení, začnou vidět rudě. Podle toho se pak také chovají – agresivně, protivně a chladně.

Střelec

Strach ze závazku vůči jedné osobě může Střelce přimět k tomu, aby začali divočit a vytvářet tak ve vztahu pocit určité nejistoty. Partner si může všímat, že jim pozdě večer chodí SMS z neuložených čísel, že zapomínají na společné plány nebo že celé hodiny neodepisují na jejich zprávy a nezvedají jim telefony.

Kozoroh

Přestože jsou Kozorozi velmi loajální, občas se mohou snažit se svými partnery spíše soupeřit, než klidně soužít. To může být matoucí, protože milující osoba většinou nežárlí na úspěchy či dobré přátelské vztahy své polovičky. Bohužel tomu tak ale je a lidé narození v tomto znamení se neštítí kráčet přes mrtvoly, a to ani v případě, že si jednu z partnera sami vytvoří.

Vodnář

Číst myšlenky je nemožné, ale u Vodnářů je ještě těžší než u ostatních lidí zjistit, co se jim zrovna honí hlavou. Ke vztahům zaujímají velmi uvolněný a pohodový přístup, často až příliš, proto působí leckdy chladně, jako by se partnerovi vzdalovali. Tlačit na ně ale není dobrý nápad, vyjadřovat své pocity se musí naučit sami.

Ryby

Ryby se umí ve vztazích velmi rychle ponořit hodně hluboko. Být intenzivně milován je skvělý pocit, lidem narozeným v tomto znamení ale z jejich intenzity neplyne nic dobrého. Málokdo jim ji totiž dokáže oplatit, což oni pocítí a v důsledku toho si začnou projevy emocí leckdy vydupávat citovým vydíráním.

Jaký bude prosinec podle výkladu karet Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.