Astročlánky

14. listopadu 2023 05:30

Petra Martišková

6 znamení zvěrokruhu, která milují drby. Dejte si pozor na pusu před Berany i Štíry

Někteří lidé nemají tušení, co se v jejich okolí děje, zatímco jiní ví o každém šustnutí. A nejen to, ještě moc rádi všechny právě zjištěné informace pošlou dál, ideálně v pěkně opepřené verzi. Kdo podle znamení horoskopu nejvíc miluje drby?

Určitě to také znáte - jsou přátelé a přátelé. Jednomu můžete svěřit cokoliv a víte, že se to nikdy nikdo nepovolaný nedozví, zatímco u druhého máte stoprocentní jistotu, že všechno, co jste mu řekli, okamžitě poví každému, kdo bude ochotný naslouchat. Někdo prostě miluje drby. Možná i proto, že k tomu má podle horoskopu předpoklady. Takže která šestice znamení je nejvíc udrbaná?

Blíženci

Na prvním místě „udrbaného“ žebříčku se umístili Blíženci. Ti jsou známí svými komunikačními schopnostmi a tím, že mají rádi společnost. Večer strávený klábosením je pro ně téměř ideální. Není divu, dokážou totiž bez sebemenší námahy navázat konverzaci a je úplně jedno, jestli dotyčného znají, nebo ho vidí poprvé v životě. Jejich upovídaná povaha, zvědavost a touha řešit životy druhých je někdy vede k tomu, že se rádi oddávají pomluvám. Nedělají to s úmyslem ublížit, ale prostě mají potřebu to s ostatními probrat.

Váhy

Váhy, které jsou znamením rovnováhy a harmonie, jsou vyhlášené svou schopností diplomatického řešení jakýchkoliv sporů a hádek. Ale mnohdy si nedokážou pomoci a rády poinformují o tom, co se děje v jejich okolí a mezi jejich nejbližšími. Leckdy jsou však jejich pomluvy snahou o uzavření míru mezi znesvářenými stranami. To však nic nemění na faktu, že někdy jen tak s kamarádkou pořádně podrbat jim přináší i pocit uspokojení.

Lev

Třetí v tomto žebříčku se umístili Lvi. Ti milují pozornost, rádi jsou středem dění a dávají k dobru vzrušující příběhy, díky nimž září na výsluní. I když sami nejsou původci klepů, rozhodně jim však nevadí, že se o ně podělí a je jasné, že jim navíc dodají ještě pěkně dramatický nádech. Chtějí za něj přece sklidit uznání.

Beran

Berani jsou známí svou tvrdohlavostí, ale také impulzivním chováním. A právě to je často dostane do situace, že pustí do světa informaci, kterou původně ani říct nechtěli. Prostě se nechají unést vzrušující debatou a chtějí rychle přispět s něčím zajímavým. A tak aniž by chtěli, náhle z nich padá jeden drb za druhým.

Střelec

Střelci milují nezávislost a především dobrodružství. A to je přímo předurčuje k tomu, aby na svých cestách sbírali příběhy a po návratu je dávali k dobru. Občas si k historkám přidají něco, co se ve skutečnosti nestalo, aby je pořádně okořenili.

Štír

Posledním znamením v našem výčtu největších pomlouvačů jsou Štíři. Ti jsou známí svou zvídavostí, ale i zvědavostí. Rádi také vytahují na světlo věci, které už dávno měly zůstat zastrčené na bezpečném místě. Leckdy to nemusí být ani pomluvy, prostě jen rádi řeší nejrůznější záhady a přicházejí na kloub tajemstvím, o kterých potom rádi vypráví druhým.

Jak na tom budete v tomto týdnu podle mariášových karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.