Astročlánky

14. listopadu 2023 05:30

Petra Martišková

6 znamení zvěrokruhu, která milují drby. Dejte si pozor na pusu před Berany i Štíry

Někteří lidé nemají tušení, co se v jejich okolí děje, zatímco jiní ví o každém šustnutí. A nejen to, ještě moc rádi všechny právě zjištěné informace pošlou dál, ideálně v pěkně opepřené verzi. Kdo podle znamení horoskopu nejvíc miluje drby?

Určitě to také znáte - jsou přátelé a přátelé. Jednomu můžete svěřit cokoliv a víte, že se to nikdy nikdo nepovolaný nedozví, zatímco u druhého máte stoprocentní jistotu, že všechno, co jste mu řekli, okamžitě poví každému, kdo bude ochotný naslouchat. Někdo prostě miluje drby. Možná i proto, že k tomu má podle horoskopu předpoklady. Takže která šestice znamení je nejvíc udrbaná?

Blíženci

Na prvním místě „udrbaného“ žebříčku se umístili Blíženci. Ti jsou známí svými komunikačními schopnostmi a tím, že mají rádi společnost. Večer strávený klábosením je pro ně téměř ideální. Není divu, dokážou totiž bez sebemenší námahy navázat konverzaci a je úplně jedno, jestli dotyčného znají, nebo ho vidí poprvé v životě. Jejich upovídaná povaha, zvědavost a touha řešit životy druhých je někdy vede k tomu, že se rádi oddávají pomluvám. Nedělají to s úmyslem ublížit, ale prostě mají potřebu to s ostatními probrat.

Váhy

Váhy, které jsou znamením rovnováhy a harmonie, jsou vyhlášené svou schopností diplomatického řešení jakýchkoliv sporů a hádek. Ale mnohdy si nedokážou pomoci a rády poinformují o tom, co se děje v jejich okolí a mezi jejich nejbližšími. Leckdy jsou však jejich pomluvy snahou o uzavření míru mezi znesvářenými stranami. To však nic nemění na faktu, že někdy jen tak s kamarádkou pořádně podrbat jim přináší i pocit uspokojení.

Lev

Třetí v tomto žebříčku se umístili Lvi. Ti milují pozornost, rádi jsou středem dění a dávají k dobru vzrušující příběhy, díky nimž září na výsluní. I když sami nejsou původci klepů, rozhodně jim však nevadí, že se o ně podělí a je jasné, že jim navíc dodají ještě pěkně dramatický nádech. Chtějí za něj přece sklidit uznání.

Beran

Berani jsou známí svou tvrdohlavostí, ale také impulzivním chováním. A právě to je často dostane do situace, že pustí do světa informaci, kterou původně ani říct nechtěli. Prostě se nechají unést vzrušující debatou a chtějí rychle přispět s něčím zajímavým. A tak aniž by chtěli, náhle z nich padá jeden drb za druhým.

Střelec

Střelci milují nezávislost a především dobrodružství. A to je přímo předurčuje k tomu, aby na svých cestách sbírali příběhy a po návratu je dávali k dobru. Občas si k historkám přidají něco, co se ve skutečnosti nestalo, aby je pořádně okořenili.

Štír

Posledním znamením v našem výčtu největších pomlouvačů jsou Štíři. Ti jsou známí svou zvídavostí, ale i zvědavostí. Rádi také vytahují na světlo věci, které už dávno měly zůstat zastrčené na bezpečném místě. Leckdy to nemusí být ani pomluvy, prostě jen rádi řeší nejrůznější záhady a přicházejí na kloub tajemstvím, o kterých potom rádi vypráví druhým.

Jak na tom budete v tomto týdnu podle mariášových karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.