Astročlánky

4. listopadu 2023 06:30

Eliška Reiglová

5 znamení, kterým se začne dařit po třicítce: Potenciál využijí Raci i Vodnáři

Říká se, že nikdo ničeho nedosáhne, dokud to nebude mít vepsané v osudu. Štěstí i smutek, bohatství i chudoba, to a mnohem víc je spojené s osudem. Všechny zajímá, kdy konečně začnou dosahovat toho, co chtějí, nikdo to ale neví přesně. Někomu se ale nezačne dařit hned v mládí, někdo si musí počkat na chvíle, kdy v dospělosti už bude umět chodit. Jaká znamení se budou podle védské astrologie mít dobře po třicítce?

Rak

Panuje přesvědčení, že Raci dostanou první příležitost k velkému úspěchu už jako teenageři, ještě před dosažením dospělosti. Často ji ale nedokážou využít, protože jsou ještě příliš mladí a postrádají k tomu potřebný rozum. Jakmile jim je nad 30 let, začínají být úspěšní ve všech aspektech života a jejich snahy začnou přinášet ovoce. V tomto věku se jim daří vydělávat hodně peněz.

Lev

Jako velmi průbojné a sebevědomé znamení se Lvi snaží úspěchu dosáhnout od momentu, kdy pochopí jeho koncept. Dělají vše pro to, aby se jim dařilo, chtějí, aby jejich úspěch byl vidět, aby za sebou zanechávali stopu. Tyto snahy své ovoce přinášejí, ale skutečně dařit tak, jak by si přáli, se jim začne až ve chvíli, kdy překročí třicítku. Zkrátka jim bude naděleno.

Panna

Už z povahy jsou Panny zaměřené na byznys, jsou velmi upřímné a také tvrdě pracují. Často ale až po třicítce zjistí, na jaký konkrétní byznys se chtějí zaměřit. V tu chvíli se jim také začne dařit vše, na co sáhnou. Jsou na sebe přísné a vyplatí se jim to. Po překročení určitého věku získají ještě větší sílu plnit své cíle.

Vodnář

Vodnáři obecně platí za jedno z nejšťastnějších, ne-li nejšťastnější znamení zvěrokruhu. Celoživotně touží vyhrávat, čímž se odlišují od ostatních, stejně jako tím, že dokážou dělat několik věcí naráz, a přitom všechny poctivě. Po dosažení 30 let věku se dočkají úspěchů především na kariérním poli, navíc začnou lépe zacházet s vydělanými penězi.

Ryby

Na rozdíl od ostatních znamení v tomto seznamu dosahují Ryby úspěchů často už jako teenageři, ale teprve po třicítce si ho teprve začnou užívat. Budou totiž už mít kapacitu na to, aby si uvědomily, jaké štěstí mají. Úspěch se navíc rozšíří do vícero životních sfér.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.