Astročlánky

12. listopadu 2023 05:30

Eliška Reiglová

5 znamení, která prožívají hlubokou lásku: Hodně se zamilují Štíři i Býci

Každý si v životě přeje najít především pravou lásku, někoho, po jehož boku bude člověk schopný s radostí a úsměvem na tváři strávit zbytek života. S kým je naděje na velkou lásku největší? Nejvíc se umí zamilovat těchto 5 znamení zvěrokruhu.

Rak

Opravdu silná citová pouta si umí vytvářet Raci, jsou tím koneckonců také proslulí. Jde o velmi citlivé a empatické osobnosti a tyto jejich schopnosti jsou ještě o něco posíleny, když se zamilují. Milují totiž celým svým srdcem a jsou skutečně pečujícími partnery, jejichž hlavním cílem je vytvářet ve vztahu milující a harmonickou atmosféru.

Štír

Z celého zvěrokruhu jsou Štíři nejvášnivější a nejintenzivnější. Když se zamilují, jdou do vztahu po hlavě a dají do něj vše. Jejich věrnost a oddanost nezná hranic. Jejich láska je skutečně hluboká a pouto, které si vytvoří s partnerem, je pro ně prioritou, které dají přednost před vším ostatním.

Ryby

Extrémně soucitné a romantické jsou Ryby, za což je zodpovědná také nadvláda Neptunu. Když se zamilují a vysní si, jak by jejich vztah měl fungovat, tak takovým způsobem fungovat také bude. Velmi si váží projevovaných emocí a jsou oddaní, což z nich dělá lidi, kteří prožívají skutečně hlubokou lásku se vším všudy.

Býk

Přestože se Býci umí držet při zemi, když se zamilují, tak mají pocit, jako by pluli na obláčku. Jsou zodpovědní a lásku proto vyjadřují střízlivým a udržitelným způsobem. Svému partnerovi se dlouhodobě plně oddají, jejich city jsou hluboké a založené na principech důvěry a věrnosti. Ve vztahu je pro ně prioritou, aby se jejich druhá polovička cítila v bezpečí a šťastná.

Panna

Přestože Panny nejsou zrovna obratné ve vyjadřování svých emocí, jejich láska je hluboká a skutečná. Místo slovy ji ale dokazují činy a svou polovičku také bezmezně podporují. Jejich oddanost partnerovi pramení z touhy vztah chránit a vylepšovat, a to i po letech. Proto patří ke znamením, jejichž city jsou nejsilnější.

Jaký bude listopad podle výkladu karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.