Astročlánky

15. prosince 2023 05:30

Eliška Reiglová

Vánoční outfit podle horoskopu: Vodnáři by měli vsadit na originalitu, Střelci na pohodlí

Co se dá najít v sekáči a jak kousky kombinovat?

Oblečení na Štědrý den by mělo být pohodlné, stylové a vkusné. Outfit může odrážet naši osobnost a zároveň je možné se při jeho sestavování inspirovat horoskopem. Jak by se k večeři a ke stromečku měla obléct jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran

Jste energičtí a odvážní. Pro Štědrý den byste mohli zvolit elegantní, avšak pohodlné oblečení, ve kterém se budete cítit sami sebou. Můžete zvážit například vzdušnou halenku a k ní upnutou sukni nebo kalhoty.

Býk

Jste praktičtí a citliví. Vyberte si pro tento den pohodlný, ale zároveň vkusný a kvalitní outfit. Vhodným oblečením může být například košile a kalhoty nebo šaty z přírodních materiálů.

Blíženci

Jako veselé zvídavé osobnosti byste na Štědrý den mohli zvolit stylový pestrobarevný outfit. Můžete si zahrát s kombinováním různých vrstev, třeba s košilí, svetrem a šátkem, a vytvořit tak zajímavý a originální vzhled.

Rak

Vaše nejcharakterističtější vlastnosti jsou citlivost a rodinné založení. Pro Štědrý den byste mohli zvolit teplý a pohodlný outfit, který bude odrážet váš útulný domácí styl. Zkuste například svetr nebo rolák spolu s džínami nebo legínami.

Lev

Jakožto sebevědomé a charismatické osobnosti si na Štědrý den vyberte outfit, který vám umožní vyniknout. Můžete zvážit něco výrazného, například šaty nebo sako v křiklavější barvě nebo s nepřehlédnutelným potiskem.

Panna

Jste praktičtí a detailní. Pro tento den byste mohli zvolit elegantní a vkusné oblečení, který je zároveň pohodlné. Vhodnou kombinací může být například košile, kalhoty a kardigan nebo šaty s decentním vzorem.

Váhy

Potřebujete, aby vše bylo vyvážené a v harmonii. Vyberte si pro tento den elegantní oblečení v lehkých a romantických barvách. V úvahu můžete vzít například šaty nebo sukni s volánky a blůzku či košili.

Štír

Jste vášniví, tajemní, víte to o sobě vy sami a ví to o vás také vaše okolí. Na Štědrý den byste mohli zvolit smyslný a elegantní outfit. Můžete zvážit například černý nebo tmavší outfit ve spojení s odhalenými částmi těla.

Střelec

Vaše svobodomyslnost a dobrodružnost by se měla odrazit i na tom, co budete mít o Štědrém dni na sobě. Vyberte si pro tento den vkusné oblečení, které vám zároveň umožní pohodlně se pohybovat. Můžete zvážit například vzdušnou halenku a kalhoty nebo rozevláté šaty.

Kozoroh

Disciplína a spolehlivost z vašich outfitů i během běžných dní přímo čiší, tak proč by tomu na svátky mělo být jinak. Pro Štědrý den byste mohli zvolit elegantní, avšak praktický outfit. Vhodným oblečením může být například košile a kalhoty či sukně spolu s kardiganem nebo sako.

Vodnář

Jste nezávislí, originální a pravděpodobně je vám srdečně ukradené, co si o vás kdo myslí. Vyberte si proto na Štědrý den jedinečný a výrazný outfit. Můžete zvážit například šaty nebo kostýmek s výrazným vzorem, v zářivé barvě nebo v netradičním střihu.

Ryby

Jste nejněžnějším a nejintuitivnějším znamením zvěrokruhu. Na Štědrý den byste už jen proto mohli zvolit jemné a romantické oblečení. Můžete si pohrát s volánky a krajkou a vytvořit tak lehký a svůdný vzhled.

Jaké budou Vánoce podle výkladu karet?