Seriál ZOO vstupuje do nové sezóny s několika zvraty a novinkami. Kdo se dočká svatby?

ZOO (161) již v úterý 2. ledna na Primě

Co všechno diváky čeká v roce 2024 a na co se můžou od 2. ledna opět těšit? Oblíbený rodinný seriál ZOO bude po Novém roce plný zvratů, lásky i hádek a zazní také svatební zvony.

I v novém roce bude populární seriál z prostředí zoologické zahrady našlapaný nečekanými událostmi, akcí i romantickými chvilkami. Fanoušci se rozhodně mají na co těšit.

Michaela Pecháčková a Šimon Bilina

Sid a Adama čeká velká zkouška

Hádky mezi Sid a Adamem budou narůstat a viníkem je samozřejmě Márty. Ten se mezi ně snaží vrazit klín. O to víc mu Sid nevěří, a i když chodí s její mámou Alicí, v hlavě jí neustále bliká červená kontrolka, že tu něco není v pořádku. Přestože se rozhodne, že po něm přestane pátrat, nevydrží jí to dlouho. Nechce se s Adamem hádat, ale nemůže si pomoc, musí mámu zachránit.

K usmíření Sid a Adama nakonec přispěje neblahá událost z pavilonu plazů. Alice stále nechápe, co Sid na Mártym vadí. Sid ale postupně začne odkrývat za pomoci nové kolegyně Julie všechny Mártyho prohřešky. Argumenty a důkazy budou tak silné, že i Adam pochopí, co je jeho kamarád z války zač. Všichni nakonec prozřou, až na Alici. Do toho všeho se Adamovi opět vrátí jeho nemoc. Ustojí ti dva tohle všechno? Porazí je neustálé hádky a zranění Sid v pavilonu žiraf?

Sabina Laurinová a Martin Preiss

Láskou zaslepená Alice neodolá Mártymu

Jejich láska rozhádá celou rodinu, protože Alice neustále odklání firemní peníze. Márty si vymýšlí jednu lež za druhou a Alice mu na všechno skáče. Uvěřila mu i historku o neexistující sestře, která potřebuje peníze. Márty vidí Alici jako dobře naditou peněženku. Musí splácet dluhy, které si nadělal u lichvářů, pomalu přestává být opatrný a do toho se objevují ženy, které Márty obral. Vydírají ho a on se bojí, že by mohl přijít o Alici, a tak peníze začne vracet. Je chytrý a dokáže se ze všeho vyvléct, jenže i nad dokonalým podvodníkem se můžou stahovat mračna.

Márty se všem navíc jaksi zapomněl zmínit, že neodešel z ministerstva sám, ale byl vyhozen, protože mu přišli na jeho podvody. Teď je vyšetřován na svobodě. Alice už má zásnubní prsten na ruce, jenže o něj velmi rychle zase přijde. Někdo ji přepadne a všechny šperky, včetně vzácného prstenu, jí sebere. Proč? Prsten už totiž jednu právoplatnou majitelku má. Alice pomalu začíná ztrácet růžové brýle, ale to už má Márty vyhlédnutou další bohatou nápadnici. Jak to všechno Alice vyřeší? A uvěří nakonec Sid a Haďákovi, kteří jí tvrdili, že je Márty obyčejný podvodník a rozhodně ji nemiluje?

Čtěte také: Šimona Bilinu role Haďáka změnila. Trávil jsem víc času v postavě než sám v sobě, říká

Lucie Polišenská, Berenika Suchánková, Veronika Freimanová a Jana Bernášková

Odchody a příchody

Eliška odchází ze zoo, čeká ji vysněná práce v Africe. Na Petru Váchovou praskne, že celou dobu v zoo kradla, a tak se s ní vedení rozloučilo. Ředitelka Marie Roklová si dává od ředitelování pauzu a těší se na odpočinek a vnoučata.

Zoo ale nemůže zůstat bez ošetřovatelek, a tak se v zahradě objeví záhadná Julie Krátká (Jana Bernášková). Julie nastupuje jako nová ošetřovatelka, která si s sebou nese velké tajemství. Je to týraná žena, která je i s malým synem Ivanem na útěku. Zoo je momentálně její nové útočiště. Na každém místě a práci vydrží jen tři měsíce a hned nato za sebou maže stopy. Julie se rychle spřátelí se Sid a pomáhá jí s odhalením Mártyho. Jenže se za chvíli blíží její tříměsíční lhůta a Julie ví, že je čas posunout se zase o dům dál. Stihne Julie odejít, než ji její despotický manžel najde? Dokáže se mu postavit stejně, jako se postavila Mártymu a tím ochránila Alici?

Eva Burešová, Tomáš Klus, Robert Urban a Josefína Klusová

Plný dům u Viki a Filipa. Objeví se Petr i neteř Josefína

Viky konečně zažije úspěch, jako návrhářka dosáhne takové pověsti, že dostane nabídku, aby šla pracovat do zahraniční firmy. Váhá tedy nad tím, zda odejde do Milána a zabouchne za sebou dveře. I Filip souhlasí s přestěhováním, protože také na něj se usmálo štěstí v podobě nabídky na trénování fotbalového klubu. Vypadá to na šťastný happy end. Kufry už se balí, jenže jim stále hlodá v hlavách malý červíček. Nakonec zvítězí to, že rodina a zázemí je nejvíc. Jsou mnohem důležitější než kariéra. Šťastně tak zůstávají doma, cesta se nekoná.

Do toho na dveře zaklepe Filipova neteř Josefína (Josefína Klusová). Filipova sestra nemá hlídání, a tak se dost nerada musí obrátit na Filipa. Josefína je celkem pohroma, buď je otrávená, nebo páchá škody, které bude Filip muset zaplatit. Jenže kde vzít peníze? Do toho všeho se na scéně se objevuje Petr. Ustojí Viky s Filipem návrat dávné lásky a otce malého Péti? Dokáže Viky odpustit Petrovi a Filip přát své lásce štěstí, i kdyby to bylo s někým jiným?

Mohlo by vás zajímat: Emmu Smetana a Roberta Urbana natáčení Elišky a Damiána sblížilo. Přiznali sympatie

David Gránský a Sára Milfajtová

Bouře mezi Albertem a Kristýnou

Albert se vrací z Ameriky a těší se na Kristýnu, kterou v zoo nechal, ale rozhodně na ni nezapomněl. Jenže se mu do cesty postaví Dominika a on se jednoho dne vedle ní probudí v posteli. Výčitky neberou konce, a tak se raději sám Kristýně přizná. Ta ho okamžitě pošle k vodě, i když se nakonec ukáže, že všechno Dominika nastražila a nic z toho se nestalo. Kristýna už dávno lásku k Albertovi v sobě pohřbila. Přizná se mu, že ho už nedokáže milovat, a rozejde se s ním definitivně. Jak tohle Albert ustojí? A dokáže po tom všem v zoo zůstat? Stáhne svou výpověď a rozmyslí si cestu do zahraničí?

Marek Němec a Lucie Šteflová

Charlie a Katka bojují o záchranu

Charlie pořád miluje Katku, ta ho ale nechce ani vidět, přestože ho také miluje. Ví, co je Dominika zač, že je to veliká potvora, a tak raději obětuje sebe než Charlieho. Uvědomuje si, že kdyby s ním zůstala, tak bude Charlie vydíratelný. Ví, že pro ni by udělal spoustu věcí, a tak by ho Dominika dostala tam, kam chce. Katka chce Charlieho chránit a přeje si, aby už neohrožoval především sebe. Proto se sebere a s dědou se odstěhuje.

Lucie Černá, Barbora Černá, Štěpán Benoni a Goran Maiello

Boj o bar i miminko

Kamil (Jan Kopečný) opět práší svoji nenávist k Viky a Markovi a ve chvíli, kdy se mu naskytne první příležitost, udeří. Koupí dům, kde mají bráchové bar, a okamžitě jim dá výpověď. Marek tak musí začít shánět nový prostor a přesně v ten okamžik se dozví, že je Tereza těhotná. Isabela s Vojtou už jsou v tomto ohledu napřed. Ani při těhotenství se holky nevzdávají a budují svoji kariéru a podnikání. Dominika dohodí holkám kšeft století: dodávku dvaceti tisíc balení určených pro německý trh. Izy to chce risknout, ale Tes ji odrazuje. Pohádají se. Dokážou spolu dvojčata dál pracovat? Kam se ubere jejich podnikání a přijde nakonec Marek s Vojtou o svůj bar?

Jitka Sedláčková, Michal Novotný a Sandra Nováková

Láska i svatební zvony

Helena Pechová se konečně dočká a dojde k oltáři se svým vyvoleným Olinem (Pavel Marek). Jenže to není jen tak někdo. Pravda se nakonec ukáže. Oním panem Božským je pravý otec Franty Kolmana. Ten je šťastný po boku Sylvy Machynánové. S tím, že jeho pravou mámou je Petra Hubáčková (Veronika Žilková), se už smířil, jak to ale dopadne s jeho otcem? Najdou si k sobě cestu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.