Celebrity

18. května 2022 12:30

Petra Kloidová

Jana Bernášková s dcerou vypadají jako sestry. Justýna koketuje s modelingem

Show Jana Krause - Jana Bernášková

Herečka Jana Bernášková oplývá krásou, kterou po ní zdědila i její dcera. Patnáctiletá Justýna se možná stane jednou z nejkrásnějších českých hereček nové generace, pokud ji nezláká modeling.

Herečka Jana Bernášková je nejen úspěšná herečka, ale také spisovatelka. Její knihy o ženském světě jsou mezi čtenáři hodně oblíbené. Prvotina Jak přežít svého muže vznikla v období covidu. „Víte, jaká je to dřina ho přežít?“ reaguje pobaveně autorka románu pro ženy v pořadu Show Jana Krause, kam zavítaly společně s dcerou.

Bernášková se obhajuje tím, že skoro každá žena musí ve svém životě přežít aspoň jednoho náročného muže. „To je o muži, to nemusí být manžel,“ vysvětluje a smířlivě dodává, že její román není drama, ale sranda. Bernášková podle svých slov musela vystřídat třináct mužů aby potkala svého manžela, scenáristu Rudolfa Merker. A jak oba dva prozradili v pořadu 7 pádů Honzy Dědka za jejich manželství může obyčejný šťouch na Facebooku.

Dceru Justýnu zajímá i herectví

Dcera Justýna Drábková, jejímž otcem je režisér David Drábek, na sebe během křtu druhé knihy s názvem Coura, strhla veškerou pozornost. Kromě toho, že si jsou s maminkou neskutečně podobné, má patnáctiletá Justýna podle odborníků slibně nakročeno do modelingu. Pokaždé, když se Justýna objeví v médiích po boku matky, vyvolá v modeligových agenturách velký zájem. Podle Jany Bernáškové je však krásná dcera ještě hodně mladá a s modelingem počkají.

„Byly jsme s dcerou na pohovoru, ukázat se. Ale je jí teprve čtrnáct a půl, takže jsme se domluvili, že ještě tak dva roky počkáme. Ještě potřebuje trochu vyrůst a dospět. Ale na focení ji chce někdo pořád. Focení ji i strašně baví, občas si ji s sebou beru do různých časopisů. Stydlivá není, miluje, když je středem pozornosti," svěřila se Jana Super.cz.

Justýna však na červeném gauči u Jana Krause přiznala že ji zajímá i herectví. „Baví mě to,“ nadšeně přiznává čerstvá studentka střední školy zaměřené na mezinárodní vztahy a diplomacii. A její maminka přiznává, že je moc ráda, že nešla na konzervatoř, i když ona sama ji studovala.

Couru dcera nečetla

Jana Bernášková je matkou dvou dětí a její nejnovější knihu se stručným titulem Coura nemůže číst zatím ani jedno z nich. „Ona to neměla úplně povolené číst, protože jí bylo teprve patnáct a ta knížka je poměrně dost erotická, takže jsem si říkala, že to není vhodné,“ vysvětluje Jana Krausovi. „Nějaké kapitoly jsem ale četla a líbilo se mi to,“ poznamenává Justýna s tím, že když ví, že je autorkou její máma, ani by jí nebylo příjemné číst erotické části.

Spisovatelka knihu charakterizuje jako román o lásce a ženském hledání sebe sama. „Myslím si, že každá žena má v sobě nějakou třináctou komnatu, což je ta coura, a je důležité se s ní naučit pracovat,“ dodává.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.