Celebrity

6. září 2023 17:30

Tomáš Durčák

Emmu Smetana a Roberta Urbana natáčení Elišky a Damiána sblížilo. Přiznali sympatie

Emma Smetana a Robert Urban v Show Jana Krause

Nový díl Show Jana Krause přivede na legendární červenou pohovku zajímavé složení hostů. Vedle zpěváka Richarda Müllera totiž usednou mimo jiné i Emma Smetana a Robert Urban. Všechny tři spojuje nový seriál Eliška a Damián. Jak se hlavní protagonisté vyrovnali s náporem emocí a diskusí, které první díl u diváků vyvolal?

Emma Smetana v rozhovoru vysvětlila, že role Elišky je pro ni splněným snem, byť ne každý divák zřejmě tvůrčí záměr seriálu úplně pochopil. „My jsme oba s Robertem od začátku do toho šli s tím, že si jdeme natočit takovou hezkou, nenáročnou pohádku,“ vysvětlila Emma. „Na pohádkách jsme vyrostli. Já vyrostla na takových těch telenovelách typu Divoký anděl. Tak to jsme šli natočit a teď se asi někteří lidé diví, protože čekali něco jiného, ale my si to nechceme nechat zkazit, protože pro nás je to radostný proces,“ vysvětlila představitelka Elišky, odkud zřejmě pramení některé negativní komentáře.

Zcela upřímně oba odpověděli i na dotaz Jana Krause, zda si jeden druhému přijdou sympatičtí. „Já už jsem to na sebe prásknul. Emma je krásná žena, takže komu by se nelíbila? Nejsem výjimkou,“ přiznal Robert Urban, jemuž naopak složila kompliment jeho seriálová kolegyně. „Já zatím nemám žádnou vadu zraku, takže Roberta vidím. A vidím, že je krásný. Ano. Ale vy taky,“ neopomněla herečka složit kompliment i samotnému moderátorovi.

Natáčení seriálu Eliška a Damián oba hlavní protagonisty dle jejich slov rovněž velmi sblížilo, a tak spolu nyní tráví mnoho času i v soukromí. „Včera jsme Robertovi vybírali nejkrásnější možný outfit na dnešek,“ přiznala s úsměvem Emma. „Je to tak. Já bych to vůbec nečekal, a to je další – a k nezaplacení – přidaná hodnota toho seriálu, že jsem mohl poznat Emmu i lidsky,“ vyznal se Robert, který však vzápětí musel upřesnit, proč je jeho vztah s hereckou kolegyní čistě přátelský a žádné intimnosti za jejich slovy není nutné hledat.

Richarda Müllera se zmíněným seriálem pojí fakt, že společně s Emmou Smetana nazpívali jeho úvodní píseň, kterou můžete pokaždé slyšet ve znělce. Její text pak shodou okolností napsal partner Emmy Jordan Haj. „Napsal ji zmiňovaný Jordy před 16 lety, tak jsem si na ten text nějak vzpomněla, protože se tak hezky překrýval s dějem naší pohádky, a zhudebnila jsem to. Pak se ukázalo, že Primě by se to líbilo jako písnička a Richard to naštěstí vyslechl, odkýval a zazpíval,“ dodala vděčně Smetana.

První premiérový díl Show Jana Krause pro tento podzim, na který se můžete těšit už dnes 6. září ve 21:35 na Primě, představí kromě zmíněných osobností ještě influencerku Emu Müllerovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.