Celebrity

5. září 2023 13:00

Josef Šťastna

Seriál Eliška a Damián zaujal láskou i fackou. Emma Smetana se brání kritice

Rvačka - Eliška a Damián

Dvanáctidílný pohádkový příběh Eliška a Damián ovládl sobotní večer a řada televizních diváků se zamilovala do umění Roberta Urbana a Emmy Smetana, kteří ztvárňují hlavní role. Někteří diváci představitelce Elišky vyčítají, že je lepší zpěvačka než herečka, ona má ale na kritiku recept. „S čistým svědomím můžu říct, že jsme do toho všichni – před kamerou i za ní – dali srdce,“ vysvětila Emma divákům.

První díl pohádkového příběhu, kdy se princ z 18. století přenese do současnosti a poblázní majitelku rodinné marmeládovny, se stal nejúspěšnějším pořadem sobotního večera. Romantický seriál se stal obrovskou šancí také pro Emmu Smetana, kterou veřejnost znala hlavně jako novinářku či zpěvačku.

Emma, jejímž partnerem je muzikant Jordan Haj, je nadšená a má radost, že tvůrci splnili přesně to, s čím do projektu šli. „S čistým svědomím můžu říct, že jsme do toho všichni – před kamerou i za ní – dali srdce. Přesně jsme věděli, co točíme,“ uvedla představitelka Elišky na svém Instagramu, když se pustila do diskuze se svými fanoušky.

Podporu seriálu vyjádřil nejen její manžel Jordan, kolegy z Elišky a Damiána podpořila na sociálních sítích také Eva Burešová, která patří k velkým hvězdám kultovního seriálu ZOO.

Tvůrci seriálu Eliška a Damián dokázali oslovit i mladé publikum a příběh tak nemá pouze pohádkovou rovinu, ale nechybí také akčnější scény. Hodně zaujala například bojová scéna, kdy se nebojácná Eliška popere s opilým agresorem.

O seriálu promluvila také Lenka Hornová:

„Kdo se budete dívat dál, užijte si to tak moc, jak moc nás bavilo tuhle práci v tomhle kolektivu a náladě dělat. Já jsem za své nové kamarády a zkušenosti vděčná a zkazit si to nenechám,“ napsala Emma na svůj Instagram s tím, že někdy je dobré, když se herci neberou úplně vážně. „Ten seriál ani herci v něm se neberou vážně a místy si děláme legraci sami ze sebe... Samozřejmě se může stát, že zatímco my se smějeme, nám se někdo posmívá. Ale s tím já umím žít,“ vysvětlila žena, která je na kritiku zvyklá a uměla ji přijímat jako moderátorka i jako začínající novinářka.

Představitelka hlavní ženské postavy, která se netají tím, že má francouzské vychování, se také pozastavila nad tím, proč si česká společnost tolik pěstuje kulturu hejtování. „Já sama dlouhodobě polarizuji už jen tím, že jsem, Robertova paruka budí vášně už od prvních ukázek a tak dále... Potrava pro milovníky hate culture zaručena. Míra předna*ranosti je ve společnosti obrovská a tomu odpovídá množství lidí, kteří potřebují ventil,“ napsala na svou obranu Emma, která se už nemůže doškat, až si diváci budou moci vychutnat její práci prostřednictvím druhého dílu, který poběží na Primě v sobotu večer.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.