Celebrity

26. prosince 2022 18:45

Eliška Reiglová

Jordan Haj se rozhodl k razantní změně. Manželka mu oholila charakteristické háro

Hudebník Jordan Haj (34) v létě roku 2021 přiznal, že trpí nemocí zvanou alopecie, která způsobuje vypadávání vlasů. Delší vlasy pro něj byly až dosud i přes toto onemocnění charakteristické, jeho projevy se ale zhoršily a rozhodl se k radikálnímu kroku. Manželka Emma Smetana (34) mu za asistence dvou dcer oholila hlavu.

Jordan Haj začal o svém boji s alopecií otevřeně hovořit v roce 2021, tou dobou jí trpěl už třináct let a jak sám tehdy vysvětlil, spustila se mu jako následek stresu. Delší vlasy si mnohdy česal tak, aby na jeho hlavě nebyla vidět holá místa. Nyní se rozhodl k radikálnímu kroku a za pomoci třech svých milovaných žen se vlasů zbavil.

Domácí stříhání

Hudebník a otec dvou krásných dcer na stories na Instagramu sdílel video, na němž ho manželka Emma Smetana holícím strojkem zbavuje vlasového porostu. U procesu byly pochopitelně přítomné i dvě malé dcery. Výsledkem se pak Haj rovněž pochlubil.

Alopecie a deprese

Jordan Haj o alopecii otevřeně hovořil především proto, aby podpořil fanoušky, kteří touto nemocí také trpí. Ačkoliv to na sobě nedával znát, v soukromí se vypadáváním vlasů velmi trápil a nakonec mu i manželka doporučila, aby vyhledal terapii. Zbavení se vlasů bylo zřejmě potřebným krokem, který uleví především jeho psychice.

Emma Smetana u Honzy Dědka promluvila o seznámení se svým mužem Jordanem Hajem:

„Zacyklíš se na tom, že to vykrýváš, kde to jde, začesáváš, nemůžeš se pořádně ostříhat, jsi strašně nervózní z větru a máš tady ty povrchní problémy… Máš tyhle povrchní problémy, které tě neurotizují. A když máš tendenci být úzkostlivý, což asi mám, tak ta neuróza v kombinaci třeba s nějakou docela blbou soustředěností, způsobí, že na to pořád myslíš, což se dělo tenhle rok,“ svěřil se webu Reflex.cz.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.