Smetana v podprsence a Urban v těsných střevících. Herci přiznali trable s kostýmy

Ženy nosí v budoucnosti ohlávky pro koně? - Eliška a Damián

Viděli jste? Premiéra nového seriálu přinesla řadu humorných situací. Teď už hercům přijdou vtipné, stejně jako divákům, které jimi alespoň podle prvních reakcí pobavili. Při jejich natáčení jim ale tolik do smíchu nebylo.

„Neskutečný, konečně seriál u kterého se člověk pobaví. Minulost a budoucnost dává zabrat, ale je to bomba. Konečně je na Primě něco, na co se dá dívat,“ nešetřila chválou jedna z mnoha divaček na oficiálním instagramovém profilu Primy. „Jsem mile překvapená. Úplně něco jiného, svěží a konečně spousta nových herců. A nad všemi jsou úžasní hlavní protagonisté. Dobrá práce,“ reagovala další. To je jen zlomek z četných komentářů. První fanoušci seriálu Eliška a Damián si vesměs pochvalují vtip, obsazení či krásné kostýmy.

Mohlo by vás také zajímat: Kazma v seriálu Eliška a Damián odhalil nápovědu k soutěži o milion dolarů. Vidět ji mohl každý

Na šťastný konec dvanáctidílného romantického příběhu si ještě počkáme. Eliška a Damián jsou teprve na začátku svého milostného jiskření. Že však tahle cesta nebude postrádat humor ani lehkou záhadu, už je po premiéře jasné.

Robert Urban svázaný v botách

Zatímco vznikající velká láska ústřední dvojice překonává staletí, představitelé hlavních postav často museli lehce zápolit s kostýmy.

Robert Urban coby urozený šlechtic z 18. století na vlastní kůži zažil, jaké to je fungovat delší dobu v dobovém kostýmu. A ne vždy šlo o příjemné zážitky. Pohledný herec se nechal slyšet, že nejnepříjemnější součástí jeho kostýmu jsou zcela jistě boty s tvrdou podrážkou a úzkou špičkou. Nicméně tvrdí, že jeho kostým není nic levného. „Damián rád nosí cetky, řetěz ze zlata ale stál pět set tisíc eur. A paruka? Tak ta stála dokonce šest set tisíc eur,“ svěřil se Primě Urban v zákulisí natáčení s nadsázkou, která v rozumné míře nechybí ani samotnému ději seriálu.

Emma Smetana málem nahá

I herečka Emma Smetana měla v prvním díle menší problém s kostýmem. Při rvačce s místním agresorem skončila jen v podprsence. Právě tato akční scéna s Emmou Smetana se stala virálním hitem.

„Co je to tady za bordel“ vtrhne ve scéně Eliška do místnosti, kde zuřící hulvát útočí na její kolegyni. Zuje lodičky na jehlách a neohroženě se se slovy „tak pojď, ty hajzle, nebudeš mi tady mlátit zaměstnance,“ do urostlého násilníka pustí. Sice ho pěstmi obratně srazí k zemi, už si ale nevšimne, že muž se zmátoří. Následuje rána tyčí přímo do Eliščiny hlavy. „Je to velice ambiciózní projekt, který je o lásce, je tam fantastické herecké obsazení – navzdory tomu, že tam hraji i já,“ říká o seriálu Emma Smetana. První díl Elišky a Damiána můžete sledovat ještě v extra repríze ve čtvrtek ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.