Celebrity

2. září 2023 15:10

Tomáš Durčák

Kazma odhalí nápovědu k soutěži o milion dolarů. Vidět ji může každý, bude v televizi

Kazma o útoku na trezor

Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch drží velký počet lidí v napětí a nyní ještě do ohně očekávání přilil trochu oleje. Na svém profilu na Instagramu totiž oznámil, kdy a kde se lidé mohou dozvědět nápovědu do jeho soutěže o milion dolarů.

„Zítra pozorně sledujte seriál, co poběží ve 20:15 na Primě,“ napsal v pátek do příběhu na Instagramu Kazma se svou obvyklou záhadností. Vzápětí pak dodal, proč by si diváci v sobotu večer měli po osmé Primu zapnout. „Propašoval jsem vám tam malou nápovědu.“

Nápověda má podle všeho souvislost s jeho běžící velkou soutěží, jejíž výherce získá milion dolarů, tedy zhruba 22 milionů korun.

Nápovědu ukrytou v seriálu Eliška a Damián můžete hledat v extra repríze 1. dílu ve čtvrtek ve 21:35 na Primě. Premiérový díl lze sledovat také na prima+.

Kazma se naboural do dvou největších premiérových pořadů na Primě. Do sobotního premiérového dílu pohádkového seriálu Eliška a Damián a do nedělní premiéry talentové megashow Česko Slovensko má talent skryl nápovědy, s nimiž se divákům otevírá nová možnost vyhrát milion dolarů ukrytých v proskleném trezoru na pražském Výstavišti.

Zítra pozorně sledujte seriál, co poběží ve 20:15 na Primě. Propašoval jsem vám tam malou nápovědu. 😎📺 #OMStheGame

Posted by Kazma Kazmitch on Friday, September 1, 2023

Jak přesně bude nápověda vypadat, zatím nikdo neví. Prozrazením konkrétního času i faktu, že jde o premiérové díly seriálu a pořadu, však Kazma dal všem účastníkům své soutěže poměrně lehký úkol.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.