Seriály a filmy

30. srpna 2023 11:18

Komerční sdělení

Kazmova hra pomalu končí. Využijte poslední šanci vyhrát milion dolarů

Obří monument, jehož součástí je šifra skládající se z 90 betonových kvádrů a sloup s digitálními číslicemi, se dal do pohybu. Odpočet na sloupu ukazuje, že se hra chýlí ke konci. Ale kdy to přesně bude?

Sloup u Lysé nad Labem začal odpočítávat čas do konce hry o $1.000.000. Kdokoliv přijde do kina na Kazmův trhák ONEMANSHOW: The Movie a rozluští pomocí nápověd ukrytých ve filmu záhadnou šifru, má možnost získat pohádkovou výhru v hodnotě jednoho milionu dolarů (v přepočtu asi 22 milionů korun).

Stručný návod, jak soutěžit o milion dolarů

  1. Při vyzvednutí vstupenky v kině dostanete soutěžní kartu.
  2. Ve filmu najdete indicie – nenápadné záběry na speciální znaky, které budete potřebovat k vyluštění šifry.
  3. Šifra je vyobrazena na betonovém monumentu umístěném na louce u Lysé nad Labem. Můžete tam jet nebo se na ně podívat tady, kde najdete také přesnou polohu kvádrů i trezoru na mapě.
  4. Cílem je vyluštit desetimístný kód, který budete potřebovat k otevření trezoru.
  5. Trezor se nachází na Výstavišti v Praze a hlídá ho ozbrojená ochranka. Jakmile načtete kartu, spustí se časový limit pro zadání kódu.
  6. Pokud kód nemáte, můžete zmáčknout tlačítko ESC a karta vám tak nepropadne, budete ji moci využít znovu s kódem.
  7. Jakmile ale kód jednou zadáte a bude nesprávný, karta bude nadále nefunkční.

První, komu se to podaří, získá celý obnos. Musí to ale zvládnout v časovém limitu. Odpočet na sloupu totiž značí zbývající čas do konce hry. Sloup odpočítává nepravidelně, někdy po dnech, někdy po hodinách, ale vždy lineárně směrem dolů. Vtip spočívá v tom, že nikdo neví, kolik času do konce hry ještě zbývá. Jakmile se však na sloupu objeví 0, hra končí, a trezor s milionem dolarů, který od premiéry Kazmova nového filmu střeží po zuby ozbrojení těžkooděnci na Pražském výstavišti, nadobro zmizí.

Co řekl Kazma o svém filmovém vzkazu pro expartnerku Andreu Kalousovou?

Šifra stále odolává

Již druhý týden se návštěvníci kin snaží prolomit tajemnou šifru a vyhrát tučnou odměnu. Lidé chodí opakovaně do kinosálů s tužkou a papírovými bloky a snaží se bedlivě zaznamenat všechny nápovědy, které se v tomto unikátním interaktivním filmu nachází. Zatím se však nenašel nikdo, kdo by dokázal šifru rozluštit. Milion dolarů v hotovosti tak netrpělivě čeká na prvního člověka, kterému se šifru podaří rozluštit a odnést si tyto pohádkové peníze domů.

Výherní karta k otevření trezoru je stále v oběhu

Existuje však ještě jedna možnost, jak peníze získat. Kazma totiž rozdistribuoval v kinech po celé České a Slovenské republice karty k trezoru, ve kterém jsou peníze uzamčeny. Kartu dostane v kině každý, kdo přijde na Kazmův film. V oběhu je však i jedna karta, která nepotřebuje heslo a ta dokáže tento trezor automaticky otevřít. Tuto kartu však ke čtečce trezoru zatím nikdo nepřiložil. S největší pravděpodobností je tedy stále v některém z kin a čeká na svého šťastného majitele.

Ať už se bude jednat o šťastného návštěvníka, kterému se podaří v kině ukořistit tu správnou kartu, nebo o šikovného luštitele Kazmovy šifry, jedno je jisté: Sloup odpočítává závratnou rychlostí, a kdokoliv si bude chtít peníze z Kazmova filmu odnést, bude si muset pospíšit.

Vše je možné sledovat také živě na kamerách, které celé dění přenášejí online 24 hodin denně na webu www.miliondolaru.cz.

Sdílejte článek
Štítky peníze dolar film kino Kazma Kazmitch trezor sloup ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.