Exkluzivně ze zákulisí nového seriálu. Robert Urban ukázal svoje kalhotky

Móda podle Damiána. Robert Urban ukázal kalhotky

Herec Robert Urban okouzluje v roli vznešeného šlechtice Damiána. Právě kvůli ní musel změnit image. Svůj honosný dobový oblek představil sympatický herec fanouškům na sociálních sítích s humorem sobě vlastním. Na to se podívejte v exkluzivním videu, pořízeném kolegyní Kristýnou Vacenovskou z redakce Showtime. Přečtěte si také, jak mu jsou modely z 18. století blízké.

Robert Urban, stejně jako ostatní profesionální herci ví, že jen dobrý výkon před kamerou k propagaci filmové či seriálové novinky nestačí. A tak i když už toho měl po natáčení v prvních letních vedrech a bohaté výpravě scén v dobových kostýmech opravdu dost, neodmítl pořídit ještě pár spontánnějších výstupů na sociální sítě. Dovolili jsme si pro jednou výsledné video nesestříhat a vtipné hlášky obou účinkujících zachovat.

V seriálové novince tohoto podzimu vystupuje Robert Urban v roli šlechtice Damiána. Podle hercových slov mu tato postava přirostla k srdci a skýtá spoustu hezkých příležitostí – nechat diváky nahlédnout do šlechtických budoárů, zámků a dalších krásných prostředí, kde se část děje seriálu Eliška a Damián natáčela.

„V tomto ohledu je to rozhodně zajímavé, ale hlavně je to příběh o velké lásce. V seriálu mám na sobě krásný, ale náročný filmový historický kostým a navzdory tomu se v něm celkem hezky pohybuje,“ přiblížil Robert Urban. V kostymérně pro to absolvoval řadu zkoušek. Jak herec prozradil dále, jeho šaty jsou převážně z fundusu z Barrandova. „Kostymérky mi povolily švy a je to dobrý,“ dodal s úsměvem Urban.

Také dlouhé vlasy nejsou hercovy. „To je nasazovací paruka. Máme skvělou maskérku Janu Radilovou, šéfovou a plno dalších skvělých pomocníků. Já s nimi mám jen ty nejlepší zkušenosti. Před deseti lety jsme se potkali na jednom krásném historickém projektu a teď se znovu potkáváme zase na historickém projektu. Myslím si, že i to je pro seriál Eliška a Damián výhra,“ doplňuje momentálně nezadaný pohledný herec, kterému se s tímto projektem splnil jeden ze snů.

Čtěte více, co seriálový fešák Robert Urban o svých vlasech a paruce. Žádná věda, umyju je i mýdlem.

„Hrozně jsem si přál hrát v dobovce. Mám rád období Casanovy, Itálie, rokoko. Bavilo mě na něj koukat v televizi, číst si o něm. Nevím, jestli úplně žít, protože v té době to taky nebyl úplně jednoduchý život. Hlavně nebyly sprchy, což bych asi nepřežil. Já se sprchuji minimálně dvakrát denně. Oni se koupali jednou za týden. Myslím, že to nebyla úplně voňavá doba. Takže asi ne, nechtěl bych žít v době Damiána,“ uzavírá Robert Urban k seriálu Eliška a Damián, který můžete sledovat v sobotu ve 20:15 na Primě. Extra reprízu 1. dílu odvysílá Prima ještě ve čtvrtek 7. září večer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.