Emma Smetana o roli moderní princezny: Reakce diváků se bojím, herectví jsem nestudovala

Emma Smetana o roli Elišky - Eliška a Damián

Emma Smetana (35) je známá jako moderátorka nebo zpěvačka a nyní si může připsat i titul herečka. Objeví se totiž v novém seriálu Eliška a Damián, v němž ztvární hlavní roli. Prozradila mimo jiné, z čeho má strach. Podívejte se, na co se můžete těšit!

Eliška je milá, hodná holka, která zdědila po mamince marmeládovnu a vší silou se snaží rodinný podnik zachránit. Diváci se mohou těšit nejen na její pády, ale i na romantické chvíle. „Chodím s někým, z koho se vyklube ne úplně hodný člověk, a zamiluji se do někoho, kdo působí jako šílenec, ale vlastně je to dokonalý muž,“ říká Emma Smetana, která je nadšená z toho, že celé natáčení je jen o romanci.

Zalichotilo mi dostat roli moderní princezny

Onoho dokonalého muže Damiána ztvární Robert Urban (37), který se vedle Emmy Smetany alias Elišky bude objevovat příchodem z minulosti, v níž je členem královské rodiny. Tento příběh si tedy lze vyložit jako pohádku a právě to Emmu při čtení scénáře zaujalo natolik, že nad přijetím hlavní role dlouho neváhala.

„Žádné herectví jsem nestudovala a obdivuji tvůrce za odvahu mi takovou věc svěřit. Pokusím se obstát. Navíc mi ve 35 letech zalichotilo, že bych mohla být taková moderní princezna,“ říká Smetana, která je s dcerami milovnicí pohádek. Také kvůli nim tuto roli přijala, jelikož jim to prý dluží.

V hlavní roli, navíc jako moderní princeznu, ji diváci neznají. Všichni tak budou v očekávání, jak obstojí. „Bojím se. Ti, co mě znají, tak spíš v tvrdších rolích. Tady hledá laskavější polohy sebe. Od přírody mám vážný obličej, melancholický, dokonce často i přísný a moc to neovládám. Bojuji s tím a snažím se nutit do výraznějších úsměvů. To je pro mě v tuhle chvíli taková největší výzva, abych působila laskavě. Já jsem ale ve skutečnosti hodný člověk, jen to není vidět,“ směje se Emma Smetana, kterou už od soboty 2. září můžete vidět v hlavní roli nového seriálu televize Prima Eliška a Damián.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.