Celebrity

30. října 2023 11:55

Eliška Reiglová

Michaela Tomešová řeší zdraví. Podle doktorů je nemocná ze zpěvu, léky nezabírají

Herečka a zpěvačka Michaela Tomešová (32) se v posledních dnech potýká s ošklivou nemocí. Lékaři ani přes veškerá vyšetření nepřišli na fyzickou příčinu intenzivního kašle, který jí brání nejen v práci, ale také v běžných každodenních činnostech. Nyní navíc ochořel i její manžel, rovněž umělec Roman Tomeš (35).

Se zdravotními problémy se Michaela Tomešová, kterou můžete znát například ze seriálu ZOO, svěřuje fanouškům na sociálních sítích. Velice nepříjemný kašel ji skolil natolik, že musí odkládat pracovní povinnosti, včetně účinkování v muzikálu Biograf láska. Doufala, že lékaři jí pomohou a najdou způsob, jak ji vyléčit, místo toho ji ale spíš rozčílili.

Čtěte také: Vyložené karty Helen Stanku. Míša Tomešová věří, že budoucnost si určujeme sami

„Podle všech doktorů i dle rentgenu jsem úplně zdravá, že prý to mám z toho, jak furt zpívám. Aha, no. Nikdo nikdy ze zpívání nemůže být nemocný, pokud samozřejmě zpívá technicky správně. To je největší pindovina,“ naštvala se oblíbená herečka a zpěvačka.

Padla celá rodina

Alespoň její synové Kristián a Jonáš, kteří také byli nemocní, už se cítí lépe. „Dětem už je dobře, to je dobrá zpráva. To samé se bohužel nedá říct o mně. Bohužel se mi ještě přitížilo a už se skoro ani nezvednu z postele,“ uvedla ve stories.

Mohlo by vás zajímat: Imunolog Šinkora radí. Alkohol nedezinfikuje a antibiotika jako prevence jsou špatně

„Realita posledních dní. Romča zas už lehnul taky a já ani po antibiotikách nejsem lepší. Tímto se omlouvám všem dnešním i zítřejším divákům,“ napsala Míša Tomešová, která se zmohla alespoň na vaření vývaru, jenž by snad mohl celé rodině pomoci k lepšímu zdravotnímu stavu.

Roman Tomeš promluvil o sdílení postele s dětmi:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.