Vyložené karty Helen Stanku: Míša Tomešová věří, že budoucnost si určujeme sami

Vyložené karty Helen Stanku – Michaela Tomešová

Do dalšího dílu své talk show si pozvala slavná kartářka Helen Stanku herečku Míšu Tomešovou, která si myslí, že budoucnost si určujeme sami tím, jak se chováme, jak jsme pilní. V životě se jí právě teď odehrává velká změna. Co jí předpověděly karty a runy?

Do svého pořadu si Helen zve velmi zajímavé hosty, tím posledním byla herečka, zpěvačka a moderátorka Míša Tomešová. Helen začala s automatickou kresbou, která o Míše prozradila, že je velmi činorodý člověk, má určitou intuici, potřebuje stíhat deset věcí najednou a nemůže zůstat stát na jednom místě. „Jsi člověk, který má ohromnou starost o ostatní lidi,“ vyčetla z kresby Helen. „Kdyby se komukoliv něco dělo, tak ty jsi ta, která přijde pomoct. Na druhou stranu bych tě nechtěla mít proti sobě, kdybych tě naštvala. Nebereš si servítky a teprve potom přemýšlíš.“

Míša přiznala, že jí pusa občas jede rychleji než hlava a že nejvíc by o tom mohl vyprávět její manžel Roman. Souhlasila i s tím, že potřebuje stíhat hodně věcí, ale chtěla by najít balanc, trošku to uklidnit, naučit se i říkat ne. Helen ji potěšila, že to přijde, jen to ještě bude chvíli trvat, než se tohle všechno naučí. Míša připustila, že jí často zmítají pocity křivdy a má pocit, že musí druhého člověka přesvědčit o své pravdě.

To potvrdila i vyložená karta Spravedlnost. „Další karta, kterou sis vytáhla, je Kolo osudu. Ty jsi úspěšná herečka, hraješ v seriálu ZOO, kde máš krásnou roli Adély. Vysnila sis tu roli?“ zajímalo Helen a Míša přiznala, že vysněné má spíše divadelní role. Ale že moc ráda točí také seriál ZOO, kde se jí líbí skvělá spolupráce i kolegové. Jak se bude její postava vyvíjet, na to si diváci seriálu budou muset počkat, to Míša neprozradila. Třetí vyloženou kartou byl Poustevník. „To je někdo, kdo občas potřebuje odstoupit od shluku lidí a být chvíli sám, cestovat a vzdělávat se,“ vysvětlila Helen a zajímalo ji, jak to má Míša.

„Moje práce je vlastně o tom, že se pořád potkávám s lidmi a já to miluju. Ale občas přijde čas, kdy potřebuju být sama s manželem nebo sama se sebou, utřídit si myšlenky a mít odpoledne pro sebe, což mi naštěstí umožňují babičky. To bych přála každé ženě.“

Na Heleninu nabídku, zda chce vyložit mariášové karty nebo runy, si Míša vybrala runy a zajímalo ji, jak budou jako rodina fungovat, když starší syn Kristián 1. září nastoupil do první třídy, což bere jako obrovský milník v životě a velikou změnu pro celou rodinu. Co jí runy prozradily, si poslechněte v úvodním videu.

Podívejte se také na předchozí díl s Jakubem Smolíkem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.