Vyložené karty Helen Stanku. Heidi Janků má k tajemnu velmi blízko, je z duchařské rodiny

Vyložené karty Helen Stanku – Heidi Janků

Hostem pořadu Vyložené karty Helen Stanku byla zpěvačka, tanečnice i moderátorka Heidi Janků. Co o ní prozradila automatická kresba? Proč se začala bát výkladů karet a co podědila po své mamince?

Helen Stanku si do svého pořadu zve známé osobnosti a odkrývá jim věci, kterých se možná někdy trošičku i bojí. Tentokrát byla jejím hostem zpěvačka Heidi Janků a Helen začala již tradičně s automatickou kresbou. Ta na Heidi prozradila, že je komunikativní a velmi činorodý člověk, který nedokáže moc dlouho sedět na jednom místě. Ukázala také, že Heidi něco neustále hledá, ale nemůže najít, stále naráží, ale řešení je na dosah a až se objeví, podle Helen ji velmi pobaví.

Vyložené karty předesílaly nové projekty. Co si o tom myslí Heidi? „Jezdíme s kapelou a já bych ráda, abychom jezdili ještě víc, protože je to radost mít kolem sebe takové lidi, ale nový projekt zatím neplánuji, třeba ale přijde nějaká nová nabídka, o které ještě nevím. Určitě jsem jim otevřená.“

Heidi zajímalo, jestli jí v oblasti lásky vstoupí někdo nový do života, protože dosud se jí po smrti dlouholetého partnera Ivo Pavlíka v nových vztazích moc nedařilo. „Někdo je velmi blízko,“ odpověděla Helen. „Někdo, kdo se o tebe zajímá, jen bys měla ke všemu přistupovat trošku s větším nadhledem.“

A hned vzápětí Helen vyzvídala, jak to má Heidi s tajemnem. „Já jsem sice velmi praktický člověk, ale na tajemno a ty věci okolo věřím,“ přiznala Heidi. „Sama jsem s kartami i chvíli koketovala, ale začaly se mi tam ukazovat věci, které se skutečně staly, a já se toho začala bát. Maminka totiž byla duchařka, chodila vyvolávat duchy a já myslím, že jsem to po ní trošku podědila.“ Což dokazuje i to, že stále cítí kolem sebe Ivo Pavlíka. Přiznala, že nejvíc jí chybí hlavně povídání s ním a jeho názory.

Helen dala Heidi možnost položit jí jednu otázku, na kterou by chtěla znát odpověď. Heidi zajímalo, jak na tom bude ona a její rodina se zdravím. „Toto je pro kartářku velmi záludná otázka, protože nejsem lékař a nemůžu vstupovat do jejich řemesla. Takže můžu odpovědět jenom velmi obecně,“ odvětila Helen. Co nakonec karty Heidi předpověděly? To si můžete poslechnout v úvodním videu.

Podívejte se také na předchozí díl s hercem a bavičem Václavem Upírem Krejčím.

Sdílejte článek
Štítky kresba runy Heidi Janků výklad karet Ivo Pavlík Upír Krejčí Vyložené karty Helen Stanku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.