Horoskop lásky na červen 2023: Býk si bude užívat, Panna by měla nechat vše plynout

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Jak to bude v červnu 2023 s láskou podle mariášových karet? Kolem koho se budou točit nápadníci, kdo se bude potýkat ve vztahu s nedorozuměním a komu hrozí dokonce rozchod? Přečtěte si, jak na tom bude v červnu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Vaše odhodlání vše vyřešit vám přinese více konfliktů a nedorozumění, než si umíte představit. Možná nechte nejdříve mluvit partnera, ať vám objasní, jak si váš vztah představuje, a pak si dejte chvilku čas na promyšlení. Nejednejte v konfliktu, ale v klidu a po rozvaze.

Býk

Červen pro vás bude velice zajímavým měsícem na lásku, sex a zamilování. Můžete lásce doslova propadnout a žít s ní celý měsíc. Pokud to tedy sami sobě dovolíte a uvolníte se tak, jak to umíte, když jste v pohodě. Nic špatného se vám nestane, pouze se zase zamilujete.

Blíženci

V červnu budete mít chuť cestovat a užívat si. Váš partner však bude unavený a nebude se mu chtít nic dělat. Máte možnost odjet na víkend s kamarádkami a bude to pro vás opravdu velké dobrodružství. Nebojte se to navrhnout partnerovi, uvidíte, že vás povzbudí a nechá odjet.

Rak

Pokud se chystáte na stěhování nebo nějaké přesuny třeba na chalupu, je k tomu ten nejlepší čas. Budete mít totiž i víc prostředků a také spolupracovníků, kteří vám budou rádi po ruce, a to jak z rodiny, tak z oblasti vašich přátel i kolegů z práce. Využijte toho.

Lev

Měli byste začít přemýšlet nad svými závislostmi a zda s nimi není něco v nepořádku. Nebo spíš že by bylo v pořádku některé věci změnit a uvést do správného souladu. Každopádně si dejte pozor na odhalení, protože by mohly vzniknout velké dramatické žárlivé scény, které nemáte rádi.

Panna

Budete stále chtít něco řešit, což se vašemu partnerovi nebude moc líbit. Spíš se bude snažit, aby mezi vámi byla pohoda a klid. Hledáte si cesty k tomu, jak vše urovnat, ale někdy to je hodně komplikované a vyvolává to v druhých pocit tlaku a urputnosti. Nechte vše plynout.

Váhy

Měsíc velkých možností, ale i jak velkých radostí, tak velkých bolestí. Je jen na vás, kterým směrem se to bude ubírat. Můžete zažít lásku doma se svým partnerem, ale můžete i potkat někoho nového a rozhodnout se od svého partnera odejít. I přesto, že se neradi rozhodujete, tady vás bude vést srdce.

Štír

Máte strach z lásky, a to vás bude hodně brzdit. Někoho potkáte nebo se objeví někdo z minulosti, ale vám se vrátí vaše staré zranění, a protože si vše dokonale pamatujete, tak to přijde i s těmi bolestnými emocemi. Zbavte se toho zranění a přijde velká úleva.

Střelec

Někdo (a je to váš partner) vás manipuluje a vy v tom žijete roky. Vlastně vám to i vyhovovalo, jenže tentokrát vám došlo, že byste mohli mít i jiný život a že by ten život mohl patřit vám. Vše vám dojde díky nějaké přednášce nebo článku, bude to takový „jasný okamžik“ a bude to první krok.

Kozoroh

Ve vztahu v červnu vás konečně čeká stabilita. Nezadaní mohou někoho velice zajímavého potkat a konečně se usadit, tedy pokud nebudou řešit blbosti a partnera tím neodradí. Nechte věcem volný průběh a uvidíte, že na vše není potřeba strategický plán.

Vodnář

Nedávno jste někde říkali, že by bylo dobře, kdyby si váš partner někoho našel, protože si už dlouhodobě nerozumíte. Vůbec vás nenapadlo, že by se to opravdu mohlo stát. A teď se s tím nedokážete smířit. Popřemýšlejte, proč jste to řekli a co to pro vás znamená.

Ryby

Jak se to říká, že „když se dva perou, třetí se směje“? Tak tohle bude přesně to, co se vám bude dít celý měsíc. Všichni vaši nápadníci se rozhodnou vás získat a vy budete zažívat úplnou beznaděj, protože bude těžké se rozhodnout. Tak to nechte plynout, nějak to dopadne.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz